MARKER INFORMATIKA KFT.

Pro Graphics+ Gold Partner

Információ: (+361) 459-6080

EPSON SureColor SC-T3100X

Tervrajz és plakát nyomtató 24" (610mm) nyomtatási szélességben

E nyomtatók esetében a hangsúly a kompakt kis helyfoglalású kialakításon és az utántöltő rendszernek köszönhető rendkivül alacsony nyomtatási költségen van. A célközönséget azok a felhasználók jelentik, akiknek olyan professzionális szintű, műszaki felhasználásra szánt nyomtatóra van szükségük, amelynek alacsony az üzemeltetési költsége. Mindegy, hogy Ön építész, tanár, diák, mérnök vagy éppen reklámszakember, ugyanolyan fontos az az igénye, hogy pontosan, megbízhatóan és nagy részletességgel nyomtasson alacsony tintaköltségek mellett.

SC-T3100X

Műszaki asztali nyomtató amely ideális CAD alkalmazásokhoz és plakát nyomtatáshoz
Az  Epson SureColor SC-T3100X azok számára készült akik professzionális nyomtatási teljesítményt várnak egy 24" (610mm) széles formátumú, belépő szintű asztali nyomtatótól.
Ez a készülék automatikus A4/A3 vágott lapadagolóval is rendelkezik. Továbbá 2" magméretű tekercspapir adagolóval és beépített vágókéssel. Akár posztereket vagy tervrajzokat készít, ha fontos a kompakt, helytakarékos kivitel és a rendkivül alacsony fenntartási költség, akkor ez a nyomtató ideális lehet az Ön számára.

Nagy hatékonyság
Első oldalig eltelt idő Monokróm 31 másodperc, Colour 31 másodperc Emellett gyors nyomtatási módban  egy A1-es oldal nyomtatása csak 34 másodpercet vesz igénybe.

Kiváló minőségű eredmény
E nyomtatóval páratlan részletességgel jeleníthetik meg CAD-tervrajzaikat. Az eredmény minden színben pompázó, aprólékos vonalakat és éles fényképeket tartalmazó tervek, rajzok és ábrák.

Kompakt, csendes és egyszerűen használható
Az elegáns kialakítású, eddigi legkisebb helyigényű Epson nagy-formátumú nyomtatókat úgy tervezték, hogy könnyedén illeszkedjenek az irodai környezetbe.

Lényeges jellemzők

- Helytakarékosság: asztali verzióban kapható (az állvány és médiatartó nem tartozék).
Befoglaló méretek összeszerelt állapotban: 970mm széles, 577mm mély, 254mm magas.

- Újratölthető tintamegoldás: kis kapacítású chippes tintapatronok helyett nagy kapacítású (140ml) utántöltő tartályok. Kiméli a környezetet és a péntárcáját is! Akár nyomtatás közben is utántölthető a tinta.

- Széleskörű csatlakoztathatóság: USB3.0, Gigabit Ethernet, Wifi és Wi-Fi Direct

- Rugalmas papír kezelés: tekercspapír, vágott papír egyesével, vágott papír automata lapadagolóból A3-as méretig

 

 

Letölthető PDF adatlapok:

Hasonló termékek

Ajánlott opcionális kiegészítők

  • Epson CoverPlus 3 évre kiterjesztett helyszini garancia
  • Epson CoverPlus 4 évre kiterjesztett helyszini garancia
  • Epson CoverPlus 5 évre kiterjesztett helyszini garancia
  • C12C933151 Lábazat médiatartó állvánnyal
  • C12C935701 24"(610mm) széles adagoló orsó 2" magméretű tekercspapírokhoz

Ajánlott opcionális szoftverek

  • AutoCAD LT: CAD tervezéshez és nyomtatáshoz

Termék videó

Ajánlott nyomathordozók

Az oldal elkészítése során ügyeltünk, hogy a gyártói adatok alapján a lehető legpontosabb információt adjuk, de az adatok hitelességéért felelősséget nem vállalunk!