MARKER Kellékanyagok Rendelés Kapcsolat

EPSON SureColor SC-T3405 és SC-T5405

Tervrajz nyomtatók 24" (610mm) és 36" (914mm) nyomtatási szélességben

E nyomtatók esetében a hangsúly a részletességen, az átmenő teljesítményen és a megbízhatóságon van. A célközönséget azok a felhasználók jelentik, akiknek olyan professzionális szintű, műszaki felhasználásra szánt nyomtatóra van szükségük, amelynek alacsony a teljes birtoklási költsége (TCO). Az új fejlesztésű EPSON PrecisionCore™ nyomtatófej, színenként 800 fúvokát használ a nagy sebességű nyomtatáshoz. A legkisebb tintacsepp pedig mindössze 4 pl. Így ez a nyomtató család gyorsabb és mégis gazdaságosabb mint elődei.

Epson SC-T5405

Ideális CAD alkalmazásokhoz
A SureColor SC-Tx400 sorozat nagy sebességű, 4 színes Ultrachrome® XD2 pigment tintás nagyformátumú nyomtatókat tartalmazz, amelyeket magas minőségű tervrajz nyomtatáshoz fejlesztettek ki.

Nagy hatékonyság
Első oldalig eltelt idő monokróm 22 másodperc, színes 22 másodperc Emellett gyors nyomtatási módban  egy A1-es oldal nyomtatása akár 22 másodperc alatt.

Kiváló minőségű eredmény
E nyomtatóval páratlan részletességgel jeleníthetik meg CAD-tervrajzaikat. Az eredmény minden színben pompázó, aprólékos vonalakat és éles fényképeket tartalmazó tervek, rajzok és ábrák. A pigment alapú UltraChrome XD2 festékek nem maszatolódnak el és a nedvességnek is ellenállnak. Szemben más gyártók vízbázisú festékeivel, amelyek nedvesség hatására elkenődhetnek.

Kompakt, csendes és egyszerűen használható
Az elegáns kialakítású Epson nagy-formátumú nyomtatókat úgy tervezték, hogy könnyedén illeszkedjenek az irodai környezetbe. A 11 cm-es színes érintőképernyő jól áttekinthető és kényelmesen használható.

Lényeges jellemzők

- Gazdaságosság: a tintapatronok kapacitása lehet 110ml, 350ml vagy akár 700ml is. Így mindenki megtalálja a számára ideális megoldást a kedvező beszerzési ár és az alacsony fajlagos nyomtatási költségek között.

- Könnyen kezelhető: 4,33" (11cm) képátlójú színes érintőképernyő a menű használatához.

- Széles körű csatlakoztathatóság: USB3.0, Gigabit Ethernet, Wifi és Wi-Fi Direct, közvetlen nyomtatás Pendrive-ról

- Rugalmas papír kezelés: A 2" és 3" magméretű tekercspapírokat is kezeli, maximális tekercspapír átmérő 170 mm, Így akár 100 m-es tekercspapírok is befúzhetőek.

- Megemelt alapgarancia: 24 hónap helyszíni garancia. Opcionálisan tovább bővíthető 36, 48 vagy 60 hónapra.Pro Graphics+ Gold Partner

Letölthető PDF adatlapok:

Hasonló termékek

Ajánlott opcionális kiegészítők

  • Epson CoverPlus 3 évre kiterjesztett helyszíni garancia
  • Epson CoverPlus 4 évre kiterjesztett helyszíni garancia
  • Epson CoverPlus 5 évre kiterjesztett helyszíni garancia
  • C12C933281 24"(610mm) széles adagoló orsó 2" és 3" magméretű tekercspapírokhoz
  • C12C933301 36"(914mm) széles adagoló orsó 2" és 3" magméretű tekercspapírokhoz

Ajánlott opcionális szoftverek

  • AutoCAD LT: CAD tervezéshez és nyomtatáshoz

Ajánlott nyomathordozók