Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Ujhplogo1.gif (5102 bytes)

HP Scanjet N6350

dokumentumszkenner

(L2703A)

Szkenner árlista

muszaki adatlap hamarosan!


Fokozza munkacsoportja/irodája termelékenységét ? sokféle fejlett dokumentumbeolvasási eszköz megosztása a helyi vezetékes Ethernet hálózaton keresztül. A többlapos ? egy- vagy kétoldalas ? dokumentumok automatikusan beolvashatók és hálózati mappákba mentve vagy e-mail útján megoszthatók.

Az eroteljes, sokoldalú teljesítmény a beépített hálózatkezelés révén számos felhasználó között megosztható.

A fejlett beolvasó eszközök számos felhasználó között megoszthatók ? csak egy meglévo Ethernet hálózathoz kell csatlakozni, informatikai szakértelemre nincs szükség. Digitális fájlok könnyu megosztása és továbbítása közvetlenül a lapolvasóról. Opcionális PIN-kódos védelem. ISIS?, TWAIN és WIA illesztoprogramok.

Többoldalas dokumentumok gyors és megbízható beolvasása a kétoldalas automatikus dokumentumadagolóval.

A felügyelet nélküli dokumentumbetöltés nagyot lendíthet a munkán. Az automatikus dokumentumadagolóba akár 50 lap is betöltheto és percenként akár 15 oldal vagy 6 kép is beolvasható. A síkágyas lapolvasó használatával névjegykártyák, tuzött dokumentumok és diák/negatívok is feldolgozhatók.

Az egyszeru parancsgombokkal és az automatikus képjavítással gördülékenyebbé tehetok a beolvasási folyamatok.

Hatékonyságot növelo, tevékenységalapú felhasználói felület, valamint egy gombnyomással elérheto "beolvasás" és "másolás"1 gombok. A gyakori muveletekhez, mint pl. a PDF-be történo beolvasáshoz gyorsgombok rendelhetok. Automatikus ferdeségkorrekció, vágás és elforgatás, valamint választható színkizárási funkció az optikai karakterfelismerés pontosságának javításához.