MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP  Scanjet Pro 4500 fn1 síkágyas szkenner lapadagolóval  (L2749A)

Letölthető adatlap

A napi 4000 lapos használatra ajánlott hálózati lapolvasó gyors kétoldalas beolvasást tesz lehetővé. Könnyedén indíthat digitális küldést az érintőképernyőről, a vezeték nélküli hálózaton vagy Wi-Fi Direct kapcsolaton keresztül. A HP JetAdvantage Capture alkalmazással a beolvasásokat a mobileszközökre küldheti.


Megbízható digitális küldés - mobileszközökre is

A Gigabit Ethernet-kapcsolattal a beolvasott dokumentumokat a lapolvasóról közvetlenül elküldheti e-mailben, illetve továbbíthatja hálózati mappákba vagy a számítógépére.
A HP JetAdvantage Capture alkalmazással közvetlenül a mobileszközökre végezheti a beolvasást, majd szerkesztheti és mentheti a fájlokat.
A beágyazott webkiszolgáló használatával távolról felügyelheti és kezelheti a feladatokat, valamint engedélyezheti a biztonsági beállításokat.


Egyszerűsített munkafolyamatok a testreszabott beolvasásnak köszönhetően

A mellékelt, számos szolgáltatást kínáló Kofax VRS Pro®, TWAIN és ISIS® szoftverekkel közvetlenül az alkalmazásokba olvashat be képeket.
A gyakran használt dokumentumtípusokhoz beolvasási profilokat határozhat meg, és több célhelyre is végezhet beolvasást a HP Scan szoftver segítségével.
Pontosan rögzítheti, majd könnyedén szerkesztheti a dokumentumok szövegeit a HP Scan és az I.R.I.S. segítségével Readiris™ Pro optikai karakterfelismerő (OCR) szoftver.


Gyors és zökkenőmentes beolvasás minden oldalon

A kétoldalas beolvasás percenként akár 60 kép (30 oldal) feldolgozását is lehetővé teszi - napi 4000 lapos használatra ajánlott.
A HP EveryPage és az ultrahangos érzékelő segítségével minden oldalt rögzíthet - különböző hordozókból álló dokumentumkötegek esetén is.
Az ADF-fel akár 21,6 x 309,9 cm-es dokumentumokat is beolvashat, a nagyobb terjedelmű hordozók esetén pedig használhatja a síkágyat.

Beolvasás hálózatra

Mindenről, amit beolvas, egy azonnali digitális másolatot tárolhat a hálózati kiszolgálón.

Kétoldalas beolvasás egyetlen műveletben

A minden adatot egy műveletben rögzítő kétoldalas beolvasással időt takaríthat meg, és csökkentheti a hulladék mennyiségét.

Egyszerű lapolvasás mobileszköz használatával

Közvetlenül a mobileszközökre végezheti a beolvasást, majd szerkesztheti és mentheti a fájlokat

Magabiztos beolvasás

Minden egyes oldalt rögzíthet, és észlelheti az esetleges hibákat – minden alkalommal