MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP  Scanjet Pro 3500 f1 síkágyas szkenner lapadagolóval  (L2741A)

Letölthető adatlap

Megbízható, nagy sebességű beolvasást érhet el az összetett projektek esetében is - ez a lapolvasó naponta 3000 lap kezelésére képes. A lapok mindkét oldalát beolvashatja percenként akár 50 kép (25 oldal) sebességgel. A HP EveryPage segít elkerülni a hibás behúzásokat és leegyszerűsíti a munkafolyamatot.


Gyors, megbízható kétoldalas beolvasás

A kétoldalas beolvasás percenként akár 50 kép (25 oldal) feldolgozását is lehetővé teszi. Megbízhatóan olvashat be naponta 3000 lapot.
A HP EveryPage és az ultrahangos érzékelő segítségével minden oldalt rögzíthet – különböző hordozókból álló dokumentumkötegek esetén is.
Az ADF-fel akár 21,6 x 309,9 cm-es dokumentumokat is beolvashat, a nagyobb terjedelmű hordozók esetén pedig használhatja a síkágyat.


Éles képek és pontos szövegrögzítés

Pontosan rögzítheti, majd könnyedén szerkesztheti a dokumentumok szövegeit a HP Scan és az I.R.I.S. segítségével Readiris™ Pro optikai karakterfelismerő (OCR) szoftver.
Akár 1200 dpi felbontással, élesen és élethűen olvashatja be a dokumentumokat, grafikákat és fényképeket.
A könyvgerinces beolvasással meggátolhatja a szövegek torzulását, még a könyvek és más kötött anyagok gerincénél is.


Egyszerűbb munka a gyors és egyszerű beolvasással

A gyakran használt dokumentumtípusokhoz beolvasási profilokat határozhat meg, és több célhelyre is végezhet beolvasást a HP Scan Software segítségével.
Egygombos beolvasási beállításokat hozhat létre az ismétlődő feladatokhoz, és az LCD kezelőpanelen választhatja ki a dokumentumokat.
A HP Scan szoftverrel gyorsan és közvetlenül oszthatja meg vagy archiválhatja a beolvasott anyagokat a népszerű felhőalapú célhelyeken.

Magabiztos beolvasás

Minden egyes oldalt rögzíthet, és észlelheti az esetleges hibákat - minden alkalommal.

Egyszerű beolvasás

Beolvasási profilokat határozhat meg, és több célhelyre végezhet beolvasást a mellékelt HP Scan szoftver segítségével.

A dokumentumtípusok széles körét rögzítheti

Az ADF-fel akár 21,6 x 309,9 cm-es dokumentumokat is beolvashat, a nagyobb terjedelmű hordozók esetén pedig használhatja a síkágyat.