MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP  Scanjet Pro 3000 s4 dokumentumszkenner lapáthúzós(6FW07A)

Letölthető adatlap

Kezelje gyorsan és biztonságosan a projekteket és munkafolyamatokat. Kezelje egyszerűen a kevert adathordozókat, és olvasson be két oldalt egyetlen lépésben percenként akár 35 oldal/70 kép sebességgel. Végezze a beolvasást a mobileszközre, hogy útközben is kézben tartsa az irányítást. Javasolt napi terhelés: 3500 oldal.


Gyors beolvasás. Kiváló eredmények. Minden oldalon.

A Olvasson be dokumentumokat percenként 35 oldal, illetve 70 kép sebességgel olyan kétoldalas beolvasással, amely a két oldalt egyszerre rögzíti.
A HP EveryPage és az ultrahangos érzékelő segítségével minden oldalt rögzíthet - különböző hordozókból álló dokumentumkötegek esetén is.
Helyet szabadíthat fel a munkavégzéshez. A HP ScanJet Pro kicsi és vékony, modern kialakítású, és tökéletesen illeszkedik a munkakörnyezetbe.


Rögzítse üzleti dokumentumait úgy, mint egy profi!

A gyakran használt dokumentumtípusokhoz beolvasási profilokat határozhat meg, és több célhelyre is végezhet beolvasást a HP Scan szoftver segítségével.
A HP JetAdvantage Capture alkalmazással közvetlenül a mobileszközökre végezheti a beolvasást az opcionális vezeték nélküli tartozék segítségével, majd szerkesztheti és mentheti a fájlokat.
A számos szolgáltatást kínáló szoftverekkel rögzítheti és rendszerezheti a dokumentumait, névjegykártyáit és egyéb fájltípusait.


Optimalizálja munkafolyamatait az egyérintéses lapolvasással

Az egyérintéses beolvasással gördülékenyebbé teheti a rutinmunkákat: az ismétlődő feladatokhoz egyéni egygombos beállításokat hozhat létre.
A mellékelt, számos szolgáltatást kínáló TWAIN és ISIS® szoftverekkel közvetlenül az alkalmazásokba olvashat be képeket.
A beépített OCR segítségével egyszerűen továbbíthatja a beolvasott dokumentumot szerkeszthető szövegbe, biztonságos PDF fájlba és egyéb fájltípusokba.

Egymenetes kétoldalas beolvasás

A minden adatot egy műveletben rögzítő kétoldalas beolvasással időt takaríthat meg, és csökkentheti a hulladék mennyiségét

HP EveryPage, ultrahangos érzékelő

Minden egyes oldalt rögzíthet, és észlelheti az esetleges hibákat – minden alkalommal

HP Scan szoftver

A dokumentumtípusok széles körét rögzítheti

Egyérintéses beolvasás