MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP  Scanjet Pro 2000 s2 dokumentum szkenner (6FW06A)

Letölthető adatlap

Gyors, kedvező árú, és az egyszerű színes munkáktól az összetett munkafolyamatokig mindennel megbirkózik. A percenként akár 24 oldal vagy 48 kép sebességgel és az 50 oldalas ADF-fel gyorsan és megbízhatóan digitalizálhat nagyobb projekteket is. Ajánlott napi terhelés: 2000 oldal.


Kis méret. Gyors beolvasások. Ugyanazok a megbízható eredmények

Olvasson be dokumentumokat percenként 24 oldal, illetve 48 kép sebességgel olyan kétoldalas beolvasással, amely a két oldalt egyszerre rögzíti.
Helyet szabadíthat fel a munkavégzéshez. A HP ScanJet Pro kicsi és vékony, modern kialakítású, és tökéletesen illeszkedik a munkakörnyezetbe.
Nem kell arra várnia, hogy a készülék bemelegedjen; az azonnali szkennelési technológia lehetővé teszi a beolvasás gyors elkezdését.
Az automatikus lapadagolóba akár 50 lapot is betölthet, így felügyelet nélkül is gyorsan haladhat a munkával.


Optimalizálja munkafolyamatait az egyérintéses lapolvasással

Az egyérintéses beolvasással gördülékenyebbé teheti a rutinmunkákat: az ismétlődő feladatokhoz egyéni egygombos beállításokat hozhat létre.
A mellékelt, számos szolgáltatást kínáló TWAIN és ISIS® szoftverekkel közvetlenül az alkalmazásokba olvashat be képeket.
A beépített OCR segítségével egyszerűen továbbíthatja a beolvasott dokumentumot szerkeszthető szövegbe, biztonságos PDF fájlba és egyéb fájltípusokba.
A HP Scan szoftverrel gyorsan és közvetlenül oszthatja meg vagy archiválhatja a beolvasott anyagokat a népszerű felhőalapú célhelyeken.


Rögzítse üzleti dokumentumait úgy, mint egy profi!

A gyakran használt dokumentumtípusokhoz beolvasási profilokat határozhat meg, és több célhelyre is végezhet beolvasást a HP Scan szoftver segítségével.
A számos szolgáltatást kínáló szoftverekkel rögzítheti és rendszerezheti a dokumentumait, névjegykártyáit és egyéb fájltípusait.
Tiszta, olvasható dokumentumok, akár 600 dpi felbontással.