MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP Digital Sender Flow 8500 fn2 dokumentumrögzítési munkaállomás  (L2762A)

Letölthető adatlap

A gyors és biztonságos hálózati lapolvasó segítségével felgyorsíthatja vállalkozása fejlődését. Nagy teljesítményű funkcióinak köszönhetően hatékonyabbá teheti az irodai munkát.


Nagy teljesítményű digitális küldés

A beépített OCR segítségével egyszerűen és gyorsan továbbíthatja a beolvasott dokumentumot többek között szerkeszthető szövegbe vagy titkosított PDF fájlba.


A HP legbiztonságosabb lapolvasó eszköze

A FutureSmart firmware-architektúrája különböző eszközökre méretezhető, és idővel új szolgáltatásokkal fejleszthető tovább.
A HP OXP azonnal használható vagy egyedileg kiépíthető megoldásokat kínál számos folyamathoz, többek között a biztonság és a számvitel területén is.
A HP Web Jetadmin segítségével központosíthatja a beolvasási környezetet, és növelheti üzleti hatékonyságát.

Nagyobb hatékonyság. Gyorsabb, mint valaha

Villámgyorsan, akár 100 oldal/perc vagy 200 kép/perc sebességgel kezelhet nagy mennyiségű feladatokat.
A HP EveryPage és az ultrahangos érzékelő3 segítségével minden oldalt rögzíthet – különböző hordozókból álló dokumentumkötegek esetén is.
Erre a lapolvasóra nagy terhelés mellett is számíthat – az akár 10 000 oldalas napi ajánlott terhelhetőségének köszönhetően.

Egyszerűen integrálhat munkafolyamat-megoldásokat

Adatait hatékonyabban kezelheti a több beolvasási célt (mappák, FTP-helyek, e-mail-címek, USB-meghajtók, SharePoint stb.) biztosító lehetőségek használatával.
Beolvasási profilokat határozhat meg, a felhőbe és számos egyéb célhelyre is végezhet beolvasást, valamint használhatja az automatikus képjavítási funkciót.
A beépített OCR olyan kereshető fájlokat állít elő, amelyeket a továbbfejlesztett automatikus képalkotási szolgáltatással számos célhelyre beolvashat.