MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP  Scanjet Enterprise Flow 5000 s5 lapadagolós lapolvasó  (6FW09A)

Letölthető adatlap

Biztosítson irodája számára nagy beolvasási sebességet és pontosságot. A beépített szoftver és a 80 oldalas automatikus lapadagoló segítségével időt takaríthat meg. Érjen el percenként akár 50 oldal/100 kép beolvasási sebességet. Javasolt napi terhelés: 6000 oldal.


Gyors és zökkenőmentes beolvasás – akár felügyelet nélkül

Az egy lépésben történő kétoldalas lapbeolvasással percenként akár 50 oldal/100 kép sebességgel rögzítheti a teljes dokumentumot.
Helyet szabadíthat fel a munkavégzéshez. A HP ScanJet kicsi és vékony, modern kialakítású, és tökéletesen illeszkedik a munkakörnyezetbe.
A HP EveryPage segítségével különböző típusú dokumentumokat, akár kevert méretű és típusú adathordozókötegeket is rögzíthet.


Professzionális szintű beolvasás, amelynek segítségével időt takaríthat meg

A HP Smart Document Scan szoftver segítségével időt takaríthat meg, és leegyszerűsítheti az összetett beolvasási feladatokat.
Egygombos beolvasási beállításokat hozhat létre az ismétlődő feladatokhoz, és az LCD kezelőpanelen választhatja ki a dokumentumokat.
A HP JetAdvantage Capture alkalmazással közvetlenül a mobileszközökre végezheti a beolvasást az opcionális vezeték nélküli tartozék segítségével, majd szerkesztheti és mentheti a fájlokat.


Kimagasló munkafolyamat-teljesítmény. Okosabb beolvasás.

Azonosítson be új eszközöket, és nyerjen betekintést a lapbeolvasásba a HP Web Jetadmin biztosította távoli észlelés és figyelés segítségével
Tegye egyszerűbbé az A3-as méretű dokumentumok beolvasását – nincs szükség hordozólapra.
A mellékelt, számos szolgáltatást kínáló TWAIN és ISIS® szoftverekkel közvetlenül az alkalmazásokba olvashat be képeket.

HP EveryPage, ultrahangos érzékelő

Minden egyes oldalt rögzíthet, és észlelheti az esetleges hibákat – minden alkalommal

Kétoldalas beolvasás egyetlen műveletben

A minden adatot egy műveletben rögzítő kétoldalas beolvasással időt takaríthat meg, és csökkentheti a hulladék mennyiségét.

HP Smart Document Scan szoftverrel