MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP Pagewide Pro 452 színes tintasugaras nyomtató

Letölthető adatlap

Nem tintasugaras. Nem lézer. Megérkeztek a HP PageWide üzleti nyomtatók. A legalacsonyabb teljes tulajdonlási költség, a legjobb nyomtatási minőség és a leggyorsabb nyomtatás tökéletes kombinációja.
Rendkívüli érték és sebesség - a HP PageWide Pro alacsony tulajdonlási költséget és a kategóriájában kiemelkedő teljesítményt nyújt*,**. Kiváló színminőséget, valamint átfogó biztonsági funkciókat és energiahatékonysági szolgáltatásokat biztosít***,****.
 
Professzionális színminőség, alacsony teljes tulajdonlási költség


Az elvárásainak megfelelő eredmények és időtálló érték - alacsony tulajdonlási költség mellett**
Professzionális minőségű színes dokumentumokat nyomtathat számos különféle papírra – tökéletes irodai használatra.
Az eredeti HP PageWide nagy kapacitású patronokkal több oldalt nyomtathat, és ritkábban kell patront cserélnie.*****
Az igényekre szabott HP PageWide technológiával kevesebb időt és költséget emészt fel az ütemezett karbantartás******


A leggyorsabb nyomtatónk a kategóriában*


Kevesebb várakozás és nagyobb hatékonyság a kategóriájában leggyorsabb készülékünkkel – akár 55 színes vagy fekete-fehér oldal percenként*
Szinte azonnal nyomtathat – várakozás nélkül. Az eszköz az ébresztést követően is gyorsan nyomtat*******.
Közvetlenül a mobileszközéről nyomtathat Wi-Fi Direct® nyomtatójára - anélkül, hogy csatlakozna a vállalati hálózatra********

Bizonyított technológia. Kiváló energiahatékonyság****


A vállalkozások számára szükséges megbízható teljesítményt biztosító HP PageWide technológiával minimalizálhatja az állásidőt.
Megtakarítás a HP PageWide technológiával - rendkívül alacsony energiafogyasztásra tervezve****
Professzionális minőségű színes dokumentumokat készíthet az eredeti HP PageWide patronok által biztosított kiváló teljesítmény mellett.


A kategóriában legjobb biztonsági*** és felügyeleti szolgáltatásaink

A megoldások portfóliójával biztosíthatja befektetése védelmét, és az igényei növekedésével lépést tartva bővítheti képességeit*********
A biztonságos rendszerindítással és a biztonsági kód integritás - ellenőrzésével az indítástól a leállításig védelmet biztosíthat nyomtatója számára.

 

Pro452DW (D3Q16B)

Vezetékes és vezetéknélküli hálózat automata duplex nyomtatás

Pro452DWT (W2Z52B)

Vezetékes és vezetéknélküli hálózat automata duplex nyomtatás + papírtálca

*AAz összehasonlítás a gyártók által a leggyorsabb elérhető színes nyomtatási módról közzétett műszaki adatokon alapul, és a 300–800 eurós HP színes üzleti nyomtatókat és a 400–1000 eurós többfunkciós készülékeket foglalja magában az egyéb HP PageWide termékek kivételével (a 2015. novemberi állapot alapján). A HP PageWide készülék sebességei Általános irodai üzemmódban érvényesek, és az első oldalt nem tartalmazzák. További információk: hp.com/go/pagewidebusiness.
**A teljes tulajdonlási költségek összehasonlítása 90 000 oldal nyomtatását veszi alapul, a számítás az oldalkapacitás és az energiahasználat tekintetében a gyártók által közzétett műszaki adatok, a HP-hardver és a kellékek ára esetében pedig a gyártó által javasolt kiskereskedelmi árak alapján történt. Az oldalankénti költségekhez az ISO-kapacitás lett figyelembe véve folyamatos nyomtatás mellett, alapértelmezett módban, a legmagasabb elérhető kapacitású patronokkal és hosszú élettartamú fogyóeszközökkel. Az összehasonlításban részt vett minden 300–800 eurós áron kapható HP színes üzleti nyomtató és 400–1000 eurós többfunkciós készülék (a 2015. novemberi adatok alapján). A tényleges árak ettől eltérhetnek. További információk: hp.com/go/pagewidebusiness és hp.com/go/learnaboutsupplies.
*** Azon állítás alapjául, hogy a készülék a kategóriája legjobb biztonsági flottakezelési funkcióival rendelkezik, a 300–800 eurós áron kapható HP színes üzleti nyomtatók és 400–1000 eurós többfunkciós készülékek beépített funkcióinak összehasonlítása szolgál (a 2015. novemberi adatok alapján). További információk: hp.com/go/pagewidebusiness.
****Az energiahasználati adatok alapjául az energystar.gov által jelentett jellemző energiafogyasztási (TEC) adatok szolgálnak. Az adatok úgy lettek normalizálva, hogy a 300–800 eurós áron kapható HP üzleti nyomtatók és 400–1000 eurós többfunkciós készülékek energiahatékonyságát határozzák meg a 2015. novemberi adatoknak megfelelően. A tényleges eredmények ettől eltérhetnek. További információk: hp.com/go/pagewidebusiness.
*****A HP 970X nagy kapacitású eredeti PageWide patronok nem képezik a megvásárolt nyomtató részét; külön vásárolhatók meg. Az összehasonlítás alapjául a HP 970 sorozatú nagy kapacitású eredeti PageWide patronok és a HP 970 sorozatú eredeti PageWide patronok ISO 24711 szerinti patronkapacitása szolgál. A nagy kapacitású patronok csak a HP PageWide Pro 400 és 500 sorozat MFP készülékeivel és nyomtatóival kompatibilisek. További információk: hp.com/go/learnaboutsupplies.
****** Azon állítás alapjául, hogy kevesebb ütemezett karbantartás szükséges, 150 000 oldal nyomtatásával számoló közzétett összehasonlítás szolgál. A tájékoztatásban a 300–800 eurós áron kapható HP színes lézernyomtatók és a 400–1000 eurós többfunkciós készülékek szerepelnek a 2015. novemberi állapotnak megfelelően. További információk: hp.com/go/pagewidebusiness.
*******Az összehasonlítás a gyártók által közzétett, a készenléti és alvó állapotból nyomtatott első oldal nyomtatási idejére vonatkozó műszaki adatokon alapul, és a 300–800 eurós HP színes üzleti nyomtatókat és a 400–1000 eurós többfunkciós készülékeket foglalja magában az egyéb HP PageWide termékek kivételével (a 2015. novemberi állapot alapján). Az eszköz beállításainak függvényében változhat. A tényleges eredmények ettől eltérhetnek. További információk: hp.com/go/pagewidebusiness.
******** Nyomtatás előtt a mobileszközt közvetlenül a Wi-Fi Direct® használatára képes MFP készülék vagy nyomtató hálózatához kell csatlakoztatni. A mobileszköztől függően szükség lehet további alkalmazásra vagy illesztőprogramra. A Wi-Fi Direct a Wi-Fi Alliance® bejegyzett védjegye. Részletek: hp.com/go/mobileprinting..
*********További munkafolyamat-megoldások érhetők el a HP szoftvereinek és külső partnerek programjainak segítségével. További részletek a megoldásokról: hp.com/go/gsc.