MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP Officejet Pro 7740 (G5J38A) színes irodai A3 másoló, tintasugaras nyomtató, szkenner, FAX

Letölthető adatlap

Nyomtasson, olvasson be és másoljon kiváló minőségű színes dokumentumokat akár A3-as méretig, és állítsa elő dokumentumait és prezentációit akár 50%-kal alacsonyabb oldalköltséggel a HP színes lézernyomtatóihoz képest* Faxoljon akár 21,6 x 35,6 cm (8,5 x 14") méretben.

Dinamikus biztonságot nyújtó nyomtató Kizárólag eredeti HP lapkát használó tintapatronokkal használható. Lehetséges, hogy a nem HP lapkát használó tintapatronok nem működnek, illetve amelyek jelenleg használhatók, a jövőben működésképtelenné válhatnak.
http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies


Nagy kapacitású A3 - as nyomtatás

Az automatikus kétoldalas nyomtatás, a nagy nyomtatási sebesség és az automatikus dokumentumadagoló megkönnyítik a napját.
A 35 lapos automatikus dokumentumadagolóba akár 21,6 x 35,6 cm-es dokumentumok is elférnek, így gyorsan végezhet a kétoldalas feladatokkal.
Az okostelefon stílusú színes érintőképernyőn koppinthat és pöccinthet, időt takarítva meg a parancsikonokkal.
A mellékelt második 250 lapos papírtálcával 500 lapra növelheti a papírkapacitást.


Adjon elő professzionálisan. És megfizethetően.

Nyomtasson élénk színű képeket és mélyfekete szöveget különféle papírtípusokra az A4-estől tabloid (A3) méretig.
Nyomtasson víz-, elkenődés- és fakulásálló nyomatokat, amelyek ellenállnak a kiemelőfilceknek**
Az opcionális eredeti HP nagy kapacitású tintapatronokkal még több fekete szöveget és színes oldalt nyomtathat***
Emelje ki a tömegből vállalkozását a szegélymentes, kétoldalas marketinganyagok segítségével.


Egyszerű mobil nyomtatás

Apple®, Android™ vagy Windows alapú készülékéről egyszerűen nyomtathat dokumentumokat és más anyagokat okostelefonjáról és táblaszámítógépéről.
Az All-in-One készülék egyszerűen csatlakoztatható a vezeték nélküli eszközökhöz, így az irodában mindenki kényelmesen nyomtathat****
A HP All-in-One Printer Remote mobilalkalmazással könnyedén kezelheti nyomtatási feladatait útközben, és beolvashat dokumentumokat*****
A HP JetAdvantage Private Print alkalmazással megvédheti az adatait, és szabályozhatja a hozzáférést a bizalmas nyomtatási feladatokhoz******

* A < 400 eurós (áfa nélküli) áron kapható HP színes AiO lézernyomtatók többségével összehasonlítva, a 2016. harmadik negyedévi állapotnak megfelelően. A lézernyomtatók kellékanyagaira vonatkozó oldalankénti költség-összehasonlítás a gyártók kereskedelmi forgalomban kapható legnagyobb kapacitású kazettáinak és hosszú élettartamú fogyóeszközeinek nyilvános műszaki adatain alapul. A nagy kapacitású HP tintasugaras nyomtatók kellékanyagaira vonatkozó oldalankénti költség-összehasonlítás a gyártók legnagyobb kapacitású patronjainak nyilvános műszaki adatain alapul. Az oldalankénti költség a nagy kapacitású tintapatronok gyártók által javasolt kiskereskedelmi árán (MRSP) és oldalkapacitásán alapul. Az ISO-kapacitás az alapértelmezett üzemmódban történő folyamatos nyomtatáson alapul. További információ: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

** A vízzel, elkenődéssel, fakulással és kiemelőfilccel szembeni ellenállás az ISO 11798 szerinti és belső HP tesztelésen alapul. További információ:
hp.com/go/printpermanence.

*** A HP 953XL tintapatronok és a HP 953 normál tintapatronok kapacitásának összehasonlítása alapján. További információk: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

**** A vezeték nélküli hálózat teljesítménye a környezettől és a hozzáférési pont távolságától függ. A vezeték nélküli műveletek csak 2,4 GHz-es útválasztókkal kompatibilisek.

***** Kompatibilis az iPhone® 4 és újabb, az iPad® 4. generációs és az iOS 7 vagy újabb rendszert használó iPad mini™, iPad Air® és iPod® 5G készülékekkel és az Android™ 4.0.3 vagy újabb rendszert használó mobileszközökkel. Az érintett szolgáltatások eltérőek lehetnek a mobileszköz operációs rendszerétől függően. A mobileszközzel történő beolvasáshoz legalább 5 megapixeles vagy annál nagyobb felbontású, autofókusszal rendelkező kamera szükséges az eszközön.

****** A A HP JetAdvantage Private Print ingyenes, a használatához a nyomtatónak csatlakoznia kell az internethez, és engedélyezni kell a webszolgáltatásokat. Nem minden országban érhető el. További információ: http://www.hpjetadvantage.com.