MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

HP Laserjet Pro M501 lézernyomtató

sorozat

Letölthető adatlap

Lenyűgöző nyomtatási sebességet és teljesítményt érhet el az irodában. Ez az energiatakarékos nyomtató gyorsabban indul el*, és biztonsági szolgáltatásokkal segít elhárítani a fenyegetéseket. A JetIntelligence technológiás eredeti HP-tonerkazetták több oldal nyomtatását teszik lehetővé**.


Kimagasló eredmények kisméretű kivitelben

Nem kell várnia a dokumentumokra. Az első oldalt mindössze 7,2 másodperc alatt kinyomtathatja az energiatakarékos alvó módból***.

Az innovatív kialakítás és tonertechnológia révén a nyomtató kategóriavezető az alacsony energiafogyasztás területén****.

Egyenletesen kiváló minőségű dokumentumokat nyomtathat számos különféle hordozóra - A5 méretű papírra percenként akár 65 oldalas sebességgel*****.

Ez a kompakt, csendes nyomtató szűk helyeken is elfér, és 1200 lapos maximális kapacitást biztosít6Megbízható védelem és egyszerű flottafelügyelet

Az összetett fenyegetésekkel szemben védelmet nyújtó biztonsági szolgáltatásoknak köszönhetően biztonságban tudhatja a nyomtatást - az indítástól a kikapcsolásig.

Az opcionális USB-meghajtó használatával végzett PIN kódos nyomtatással biztosíthatja a dokumentumok bizalmas jellegét*******.

Az opcionális HP JetAdvantage Security Manager alkalmazással házirendalapú védelmet biztosíthat a nyomtatóeszközök számára********.

Az alapvető felügyeleti szolgáltatásokat tartalmazó csomaggal egyszerűen felügyelheti eszközeit és beállításait a HP Web Jetadmin segítségével*********.

Még több oldal. Még nagyobb teljesítmény. Még biztosabb védelem

A precíziós fekete tonerrel éles szövegeket, mély fekete színt és jól látható ábrákat nyomtathat.

Többet nyújt. A JetIntelligence technológiás eredeti HP tonerkazetták az elődeiknél több oldal nyomtatását teszik lehetővé kazettánként.**

A megvásárolt eredeti HP-minőséget a csalás elleni és kazettahitelesítési technológiával biztosíthatja.

Az előre telepített tonerkazettákkal azonnal nyomtathat. Kicserélheti őket opcionális nagy kapacitású tonerkazettákra**********

M501N (J8H60A)

USB + vezetékes hálózat, kézi duplex nyomtatás

M501DN (J8H61A)

USB + vezetékes hálózat, automata duplex nyomtatás