MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP Laserjet M426 fénymásoló család

Letölthető adatlap

Gyors nyomtatás, beolvasás és másolás egy kisméretű, de erőteljes készülékben. Ez a többfunkciós készülék gyorsabban elvégzi a feladatokat, és véd a fenyegetésektől A JetIntelligence technológiás eredeti HP tonerkazettákkal több oldal nyomtatható.
 
Gyorsabban végezheti el feladatait

A digitális fájlokat beolvashatja közvetlenül e-mail üzenetekbe, USB-re, hálózati mappákba vagy felhőalapú tárhelyekre az előre betöltött üzleti alkalmazásokkal.
A versenytársakénál gyorsabb kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően sokoldalas dokumentumokat is gyorsan kinyomtathat.
Szinte azonnal nyomtathat - várakozás nélkül. Ez az MFP versenytársainál gyorsabban ébred fel és nyomtat.
Szabályozhatja a nyomtatási feladatokhoz való hozzáférést, és védelmet biztosíthat a dokumentumok számára olyan szolgáltatásokkal, mint az LDAP-hitelesítés.Egyszerű felügyelet, hatékony nyomtatás

A 7,6 cm-es (3”-es) érintőképernyőn néhány koppintással és pöccintéssel egyszerűen, közvetlenül az MFP-n felügyelheti a nyomtatási feladatokat.
Egyszerűen nyomtathat Microsoft® Word- és PowerPoint®-dokumentumokat - mostantól közvetlenül USB-meghajtóról is.
Az alapvető felügyeleti szolgáltatásokat tartalmazó csomaggal egyszerűen felügyelheti eszközeit és beállításait a HP Web Jetadmin segítségével6.
Nyomtasson a versenytársaknál kevesebb energiafogyasztással - a JetIntelligence technológiás eredeti HP tonerkazetták segítségével.Még több oldal, még nagyobb teljesítmény

A HP JetIntelligence technológiás eredeti HP nagykapacitású fekete tonerkazetták páratlanul gazdaságos nyomtatást biztosítanak.
A precíziós fekete tonerrel mindig gyors, megbízható és professzionális minőségre számíthat.
A megvásárolt, utánozhatatlan HP-minőséget az innovatív, csalás elleni technológiával biztosíthatja.
Az előre telepített tonerkazettákkal azonnal nyomtathat. A kazettákat lecserélheti opcionális, nagykapacitású kazettákra.Mindig kapcsolatban maradhat
Egyszerűen nyomtathat számos különféle okostelefonról és táblagépről - jellemzően további telepítés vagy alkalmazások nélkül.
A vállalati hálózathoz történő hozzáférés nélkül használhatja az irodában a vezeték nélküli közvetlen nyomtatást – mobileszközökről.
Az Ethernet- és a vezeték nélküli hálózat használatával egyszerűen férhet hozzá a forrásokhoz, valamint könnyedén kinyomtathatja és megoszthatja őket.

M426DW (F6W13A)

Vezetékes és vezetéknélküli hálózat automata duplex másolás és szkennelés

M426FDN (F6W14A)

Vezetékes hálózat automata duplex másolás, szkennelés és nyomtatás + FAX

M426FDW (F6W15A)

Vezetékes és vezetéknélküli hálózat automata duplex másolás, szkennelés és nyomtatás + FAX