<
Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

HP HP LaserJet Pro 400 M451 színes lézernyomtató család

A termék forgalmazása megszűnt!

Összehasonlító árjegyzék

letölthető műszaki adatlap


KKészítsen professzionális minőségű színes dokumentumokat könnyedén, nagy sebességgel. A nyomtató egyszerűen integrálható az irodai vagy otthoni hálózatba. Az automatikus kétoldalas nyomtatással papírt takaríthat meg, a HP ePrint funkcióval szinte bárhonnan nyomtathat

Jellemzők:

Élvezze a gyors nyomtatással elérhető nagy termelékenységet és a professzionális minőségű színes nyomatokat.

Akár 20 oldal/perces (A4) nyomtatási sebességével magas termelékenységet és időmegtakarítást érhet el.

A HP ImageREt 3600 technológia és az eredeti HP LaserJet tonerkazetták gondoskodnak az éles, részletgazdag szövegképről és a mindig egyenletes színekről.

Tervezze meg és készítse el színes marketinganyagait házon belül, többféle hordozóméretben, 8,9 x 12,7 cm-estől (3,5 x 5 hüvelyk) 21,6 x 35,6 cm-es méretig (8,5 x 14 hüvelyk). A HP tippjeiért és sablonjaiért látogasson el a www.hp.com/create weboldalra.

Dokumentumait kedvező áron nyomtathatja:

a fekete-fehér HP LaserJet nyomtatókéval egyező lapköltséget érhet el[4].

A hálózati erőforrások kényelmes, intuitív beállításokkal és könnyen használható funkciókkal kezelhetők.

Az automatikus kétoldalas nyomtatással megőrizheti az erőforrásokat, és papírt takaríthat meg.

A HP Smart Install segítségével csak néhány lépés a telepítés – és nincs szükség CD-re[5].

A beépített Ethernet-kapcsolaton keresztül megoszthatja a nyomtató erőforrásait.

A HP ePrint technológiával szinte bárhonnan nyomtathat[3]. Az ePrint vezeték nélküli közvetlen nyomtatási technológia lehetővé teszi az okostelefonokról történő közvetlen nyomtatást[6], amely az AirPrint technológiát alkalmazó iPad, iPhone, and iPod touch készülékekről is elérhető[7].

Csökkenthető a környezetterhelés.

A HP automatikusan kikapcsoló technológiája[8] kikapcsolja a nyomtatót, amikor nincs rá szükség, ezzel csökkenti az energiafelhasználást. Az azonnal bekapcsoló technológiával további energiamegtakarítás érhető el[9].

A telepítés csak pár perc- a HP Smart Install használata esetén még CD-re sincs szükség.[11]

Az eredeti, nagy kapacitású fekete HP festékkazettákkal[10] pénzt takaríthat meg, hosszabb ideig nyomtathat, az utánrendelést pedig a HP SureSupply[11] szolgáltatás segíti.

Használja ki az ingyenes és könnyű újrahasznosítást- a HP Planet Partners program keretében visszaküldött patronokat felelősségteljesen újrahasznosítjuk[12]

 

[1] A vezeték nélküli működés a fizikai környezettől, a hozzáférési ponttól mért távolságtól függ, és az aktív VPN-kapcsolatok korlátozhatják. A beépített vezeték nélküli kártya a HP LaserJet Pro 400 színes M451nw és M451dw nyomtatón érhető el.

[2] Az automatikus kétoldalas nyomtatás csak a HP LaserJet Pro 400 M451dn és M451dw nyomtatón érhető el.

[3] Internetkapcsolatot igényel a nyomtatón. A funkció bármilyen internetezésre és e-mail küldésre alkalmas eszközzel működik. A nyomtatási idők eltérhetnek. A támogatott dokumentumok és képtípusok listáját lásd a http://www.hp.com/go/eprintcenter oldalon.

[4] A HP LaserJet Pro P1566/ P1606dn nyomtatóval összehasonlítva. Feltételezve, hogy a felhasználó az összes oldal legalább 30%-át színesben nyomtatja, és a színek hasonlóak a színes ISO/IEC 19798 tesztben lévőkhöz (http://www.iso.org/jtc1/sc28), valamint hogy a nyomtatási feladatok átlagos terjedelme három oldal. A kinyomtatható oldalak száma az ISO/IEC tesztelési előírások szerint lett megállapítva. A ténylegesen kinyomtatható oldalak száma és annak költsége nagymértékben függ a nyomtatott képektől, a színes oldalak számától és más tényezőktől.

[5] A HP Smart Install csak Windows operációs rendszeren működik.

[6] Mobileszköznek vezeték nélküli kapcsolatra alkalmasnak és a nyomtató vezeték nélküli hatókörén belül kell lennie. A nyomtatónak HP ePrint-kompatibilisnek kell lennie, és előfordulhat, hogy a firmware-t frissíteni kell. A szolgáltatáshoz szükség lehet a mobileszközhöz való illesztőprogram vagy alkalmazás letöltésére, amely a http://www.hp.com/go/eprintercenter webhelyen érhető el.

[7] Támogatja a párhuzamos feladat-végrehajtásra alkalmas iOS 4.2 eszközöket (iPad, iPhone 4, iPhone 3GS és 3. és 4. generációs iPod touch). Együtt használható HP ePrint-kompatibilis nyomtatókkal és többfunkciós készülékekkel. Az AirPrint- és iOS 4.2 eszközökön 802.11 szabványú vezeték nélküli csatlakozás szükséges a nyomtatóval. A vezeték nélküli kapcsolatot befolyásolja a fizikai környezet és a hozzáférési ponttól mért távolság. Az AirPrint és az AirPrint embléma az Apple Inc. védjegye. Az iPad, iPhone és iPod touch az Apple Inc. Egyesült Államokban és egyéb országokban bejegyzett védjegye.

[8] Az automatikus kikapcsolási beállítás és az alapértelmezett beállítás összehasonlításakor adódó energiamegtakarítás a HP belső tesztje alapján. Minimális megtakarítás 45 perces elalvási késleltetés alapján. Maximális megtakarítás 1 perces elalvási késleltetés alapján. A tényleges eredmények ettől különbözhetnek.

[9] Hagyományos ráégetőművel összehasonlítva.

[10] A HP LaserJet CE410X fekete tonerkazetta nem tartozék; kérjük vásárolja meg külön.

[11] A program jellemzői és elérhetősége országtól függően változhat. További részletekért látogasson el a http://www.hp.com/learn/suresupply webhelyre.

[12] A program elérhetősége változhat. A HP nyomtatókazetta-visszavételi és -újrahasznosító programja a világ több mint 50 országában és térségében érhető el a HP Planet Partners program keretében. További információért, illetve visszaküldési borítékok és gyűjtődobozok kéréséhez keresse fel a http://www.hp.com/recycle webhelyet.