<
Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

HP HP LaserJet Pro 300 Color M351 színes lézernyomtató
(CE955A
)

Összehasonlító árjegyzék

letölthető műszaki adatlap

A termék forgalmazása megszűnt!


Professzionális minőségű színes dokumentumokat készíthet egy alacsony költségű, egszerűen kezelhető HP LaserJet nyomtatóval. A HP Smart Install gyors kezdeti beállítást tesz lehetővé[1]. A gyors nyomtatás növeli a hatékonyságot, miközben a lapköltséget ugyanolyan szinten tartja, mint a csak fekete színben nyomtató HP LaserJet [2] nyomtatóké

Jellemzők:

Keltsen mély benyomást házon belül készített professzionális színes dokumentumokkal és marketinganyagokkal.

Professzionális, pontos eredmények: a HP ImageREt 3600 és az eredeti HP LaserJet tonerkazetták kivételes színeket és éles, részletgazdag szövegmegjelenítést biztosítanak.

Tervezze meg és készítse el saját marketinganyagait többféle hordozóméretben, 8,9 x 12,7 cm-estől (3,5 x 5 hüvelyk) 21,6 x 35,6 cm-es méretig (8,5 x 14 hüvelyk).

Bővítse ki íróasztalát: további ötletekhez juthat, tanácsokat kaphat, sablonokat és stockfotókat tölthet le a HP www.hp.com/create weboldaláról.

Dokumentumait kedvező áron nyomtathatja: a fekete-fehér HP LaserJet nyomtatókéval egyező lapköltséget érhet el[2].

Növelje a termelékenységet és élvezze a kényelmes, egyszerű beállítást és a könnyen használható funkciókat.

Akár 18 oldal/perces sebességével magas termelékenységet és időmegtakarítást érhet elA4.

A nyomtató pár perc alatt telepíthető – a HP Smart Install segítségével a nyomtatás gyorsan és egyszerűen, CD nélkül is elindítható a számítógépről vagy netbookról[1].

Konzisztens eredményeket kap, és hosszabb ideig nyomtathat a HP eredeti, nagy kapacitású fekete kazettáival[3], amelyeket a HP SureSupply szolgáltatással utánrendelhet[4]. Egyetlen könnyen hozzáférhető ajtó kinyitásával gyorsan és egyszerűen cserélhetők a kazetták.

A nyomtató állapota könnyedén nyomon követhető az intuitív és egyszerűen navigálható kétsoros kezelőpanelen.

Csökkenthető a környezetterhelés.

Csökkentse az energiafogyasztást a HP automatikusan kikapcsoló technológiájával, amely kikapcsolja a nyomtatót, amikor nincs rá szükség[5].

Takarítson meg energiát az azonnal bekapcsolással- ezzel az innovatív, a beégetőmű gyors bemelegedését és gyors lehűtését biztosító technológiával[6].

Használja ki az ingyenes és könnyű újrahasznosítást - a HP Planet Partners program keretében visszaküldött patronokat felelősségteljesen újrahasznosítjuk[7].

Egyéni, energiatakarékos funkciókat és nyomtatóbeállításokat érhet el könnyedén egyetlen helyen, az HP EcoSMART konzolon, amellyel a papírfelhasználást is csökkentheti.

 

[1] A HP Smart Install csak Windows operációs rendszeren működik.

[2] A HP LaserJet Pro P1566/ P1606dn nyomtatóval összehasonlítva. Feltételezve, hogy a felhasználó az összes oldal legalább 30%-át színesben nyomtatja, és a színek hasonlóak a színes ISO/IEC 19798 tesztben lévőkhöz (www.iso.org/jtc1/sc28), valamint hogy a nyomtatási feladatok átlagos terjedelme három oldal. A kinyomtatható oldalak száma az ISO/IEC tesztelési előírások szerint lett megállapítva. A ténylegesen kinyomtatható oldalak száma és annak költsége nagymértékben függ a nyomtatott képektől, a színes oldalak számától és más tényezőktől.

[3] A HP LaserJet CE305X fekete tonerkazetta nem tartozék; kérjük vásárolja meg külön.

[4] A program elérhetősége és jellemzői országonként változhatnak. További információk: www.hp.com/learn/suresupply.

[5] Az automatikus kikapcsolási beállítás és az alapértelmezett beállítás összehasonlításakor adódó energiamegtakarítás a HP belső tesztje alapján. Minimális megtakarítás 45 perces elalvási késleltetés alapján. Maximális megtakarítás 1 perces elalvási késleltetés alapján. A tényleges eredmények ettől különbözhetnek.

[6] Hagyományos ráégetőművel összehasonlítva.

[7] A program elérhetősége változhat. A HP nyomtatókazetta-visszavételi és -újrahasznosító programja a világ több mint 50 országában és térségében érhető el a HP Planet Partners program keretében. További információért, illetve visszaküldési borítékok és gyűjtődobozok kéréséhez keresse fel a www.hp.com/recycle webhelyet.