<
Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

HP LaserJet Pro 200 színes MFP M275 (Topshot) színes többfunkciós lézernyomtató
(CF040A)

Összehasonlító árjegyzék

műszaki adatlap

A termék forgalmazása megszűnt!


AA HP első TopShot beolvasást kínáló színes többfunkciós készülékével könnyedén készíthet képeket, másolhat és nyomtathat. A HP TopShot beolvasási funkciójával képet készíthet a háromdimenziós objektumokról, majd üzleti alkalmazások segítségével közvetlenül a webre küldheti azokat[1]. A HP ePrint technológiával szinte bárhonnan nyomtathat[2].


Képeket készíthet háromdimenziós objektumokról, és beolvashatja szokásos dokumentumait.

Kiváló minőségű képeket készíthet háromdimenziós objektumokról egyszerűen, speciális beállítás vagy világítás nélkül, majd a HP Scan szoftver segítségével kiküszöbölheti a háttér torzulását.

Egy felhajtható karba épített kamerával kiváló minőségű képek készíthetők bármilyen dokumentumról akár A4 méretig, illetve bármilyen kis 3 dimenziós tárgyról, és azonnal felhasználhatók az online értékesítésben.

Használja ki a kiemelkedő színes, többfunkciós készülék kényelmes és megbízható nyomtatási és másolási funkcióit.

Használja ki az egygombos funkciók előnyeit, amelyekkel könnyedén olvashat be különböző objektumokat, dokumentumokat és képeket.

Maradjon kapcsolatban az innovatív webes nyomtatással[1].

Egyszerűsítse tevékenységét a kényelmes munkafolyamat-alkalmazásokkal[1] - olvassa be dokumentumait és képeit közvetlenül az online tárhelyszolgáltatók oldalaira.

Az egyszerűen kezelhető, intuitív 8,9 cm-es (3,5 hüvelykes) színes érintőképernyő segítségével közvetlenül a nyomtatóról elérheti az információkat, tárolhatja a képeket, és felügyelheti a teljes munkafolyamatot.

Közvetlenül, számítógép nélkül hozzáférhet a webhez, és számos űrlapnyomtatásra, archiválásra, újságolvasásra és egyebekre alkalmas üzleti alkalmazással bővítheti a készüléket[3].

Maradjon hatékony - akár az irodában, akár irodán kívül tartózkodik.

A HP ePrint funkcióval mostantól szinte bárhonnan nyomtathat[2]. Okostelefonról, noteszgépről és egyéb mobileszközökről közvetlenül a HP nyomtatóra nyomtathat[2].

A vezeték nélküli hálózati kapcsolaton keresztül[4] nyomtathat és megoszthat, ha pedig nincs hálózat, akkor a vezeték nélküli közvetlen nyomtatással nyomtathat a vezeték nélküli kapcsolatra alkalmas okostelefonokról és mobileszközökről[5].

Az AirPrint technológiával működő iPad, iPhone és iPod touch készülékekről egyszerűen nyomtathat vezeték nélkül [6].

A fejlett, egyszerűen használható funkciókkal gyorsan beállítható és folyamatosan üzemeltethető a készülék.

A többfunkciós készülék telepítése mindössze pár perc - a HP Smart Install technológiának köszönhetően nincs szükség CD-re[7].

A vezeték nélküli hálózati kapcsolatnak köszönhetően az iroda bármely pontjáról nyomtathat[4].

A beépített Ethernet kapcsolattal számítógéphez csatlakoztathatja a többfunkciós készüléket, és az erőforrások megosztásával növelheti az iroda hatékonyságát.

 

[1] Internetkapcsolatot igényel a nyomtatón. A szolgáltatás regisztrálást igényelhet. Az alkalmazások elérhetősége országonként, nyelvenként és szerződésenként eltérő. További részletek: www.hp.com/go/eprintcenter.

[2] Internetkapcsolatot igényel a nyomtatón. A funkció bármilyen csatlakoztatott, internetezésre és e-mail küldésre alkalmas eszközzel működik. A nyomtatási idő eltérhet a megadottól. Előfordulhat, hogy egyes HP LaserJet nyomtatók firmware-ét frissíteni kell. A támogatott dokumentumok és képtípusok listája megtalálható a www.hp.com/go/eprintcenter címen. További megoldások: www.hp.com/go/mobile-printing-solutions.

[3] Vezeték nélküli hozzáférési pont és a nyomtató internetes csatlakozása szükséges. A szolgáltatás regisztrálást igényelhet. Az alkalmazások elérhetősége országonként, nyelvenként és szerződésenként eltérő. További részletek: www.hp.com/go/eprintcenter.

[4] A vezeték nélküli hálózat teljesítménye a környezettől és a hozzáférési pont távolságától függ. A vezeték nélküli működés csak 2.4 GHz-es útválasztókkal kompatibilis.

[5]A mobil készüléken engedélyezni kell a vezeték nélküli kapcsolatokat.

[6] Támogatja a párhuzamos feladat-végrehajtásra alkalmas iOS 4.2 és újabb verziójú eszközöket (iPad, iPhone 4, iPhone 3GS és 3. és 4. generációs iPod touch). Együtt használható HP ePrint-kompatibilis nyomtatókkal és többfunkciós készülékekkel. Az AirPrint- és iOS 4.2 és újabb verziójú eszközökön 802.11 szabványú vezeték nélküli csatlakozás szükséges a nyomtatóval. A vezeték nélküli kapcsolatot befolyásolja a fizikai környezet és a hozzáférési ponttól mért távolság. Az AirPrint és az AirPrint embléma az Apple Inc. védjegye. Az iPad, iPhone és iPod touch az Apple Inc. Egyesült Államokban és egyéb országokban bejegyzett védjegye.

[5]A mobil készüléken engedélyezni kell a vezeték nélküli kapcsolatokat. A nyomtatón engedélyezni kell a HP ePrint funkciót. A funkcióhoz szükség lehet illesztőprogramra vagy alkalmazásra, amely letölthető a www.hp.com/go/eprintcenter webhelyről.

[7] A HP Smart Install csak Windows rendszeren működik.