MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP Deskjet 3835 másoló, szkenner, nyomtató és FAX

Letölthető adatlap

Nyomtatási költségeit alacsonyan tartva, hatékonyabban dolgozhat az okostelefonról vagy táblagépről elérhető egyszerű nyomtatással*. A HP legkedvezőbb árú tintapatronjaival gazdaságosan nyomtathat, és leegyszerűsítheti feladatait a könnyen használható, faxfunkcióval ellátott all-in-one készülékkel.


 
Egyszerű mobil nyomtatás:

Az egyszerű beállítással gyorsan csatlakozhat, és azonnal nyomtathat okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről**.

Okostelefonját vagy táblagépét közvetlenül a nyomtatóhoz csatlakoztatva könnyedén nyomtathat hálózati kapcsolat nélkül***.

Az ingyenes HP All-in-One Printer Remote mobilalkalmazással kezelheti nyomtatási feladatait, és útközben is beolvashat dokumentumokat****.

Egyszerűen nyomtathat többféle okostelefonról és táblagépről*. A nyomtatott oldalak a nyomtatás felügyelete nélkül is kiváló minőségűek.Élvezze a kedvező árú nyomtatás előnyeit:

A HP legkedvezőbb árú tintapatronjaival kiváló ár-érték aránnyal nyomtathat minőségi fényképeket és dokumentumokat.

Minden alkalommal kiváló minőségű nyomatokat készíthet a világ első számú nyomtatómárkájával*****Az igényeire szabott hatékonyság:


A könnyen használható 5,5 cm-es (2,2 hüvelykes) kijelzővel kezelheti feladatait, és gyorsabban elvégezheti azokat.

A 35 lapos automatikus lapadagolóval gyorsan másolhat, olvashat be, illetve faxolhat többoldalas dokumentumokat.

Nem kell várnia – az egyszerű üzembe helyezés révén azonnal elkezdheti a nyomtatást. Automatikusan csatlakozhat vezeték nélküli hálózatához.******Megbízható termék, amely illeszkedik életstílusához:

A kompakt all-in-one kialakítással helyet takaríthat meg: elfér az íróasztalán, egy polcon vagy igény szerint bárhol.

A nyomtatót bármelyik szobában elhelyezheti anélkül, hogy fennakadást okozna. Az opcionális csendes mód minimális szinten tartja a zajokat.

 

Egyszerű mobil nyomtatás

 

Élvezze a kedvező árú nyomtatás előnyeit

 

Az igényeire szabott hatékonyság

 

Megbízható termék, amely illeszkedik életstílusához