MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP Color Laserjet Pro MFP M282 és M283 színes irodai lézeres másoló család

Letölthető adatlap

Hatékony MFP és fax a kiváló színminőségért és termelékenységért. A HP Smart alkalmazásban található Smart Tasks segítségével időt takaríthat meg, valamint a telefonjáról nyomtathat és olvashat be.** A támadások észlelésére és megállítására kifejlesztett nagy fokú biztonság.

Ideális megoldás az üzleti vállalkozások tulajdonosai és irodavezetők számára, akik nagyobb hatékonyságot és hozzáadott értéket várnak el az általuk használt megoldásoktól, és akik kiemelkedő minőségű színes dokumentumokat szeretnének készíteni.


A HP Smart segítségével bárhonnan, bármikor elvégezheti munkáját, továbbá időt takaríthat meg a Smart Task-parancsikonok használatával – a kategória legjobb mobil nyomtatóalkalmazásával.**; ***
Kiemelkedő nyomtatási teljesítmény kiváló színminőséggel, az MFP-k sokoldalúságával és automatikus kétoldalas nyomtatással.
A támadások észlelésére és megállítására kifejlesztett nagy fokú biztonság. Emellett könnyedén megoszthatja az erőforrásokat a beépített Ethernet, vagy Wi-fi hálózati képességekkel.(típusfüggő)

A lapolvasási feladatok automatizálása és időmegtakarítás

Automatikus kétoldalas nyomtatás

A HP PCL 6, a HP PCL 5c és a HP PS segítségével, valamint a méretezhető TrueType betűkészletekkel több nyomtatási beállítást érhet el.
Könnyen, egyetlen központi helyszínről vezérelheti a nyomtatási környezetet a HP Web Jetadmin megoldásnak köszönhetően ********
Az egységes illesztőprogrammal mindenki számára egyszerűvé teheti a nyomtatást *********
Az opcionális HP JetAdvantage Security Manager segítségével házirendalapú, flottaszintű védelmi szolgáltatásokat vezethet be **********

HP Color LaserJet Pro MFP M282nw
7KW72A

HP Color LaserJet Pro MFP M283fdn
7KW74A

HP Color LaserJet Pro MFP M283fdwt
7KW75A