Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz

HP Color Laserjet Pro MFP M176n (CF547A)

színes lézermásoló, nyomtató, lapolvasó

Összehasonlító árjegyzék

műszaki adatlap

A termék forgalmazása megszűnt!


Ez a kedvező árú többfunkciós nyomtató házhoz viszi az élénk színekkel teli nyomtatást, és a hálózaton megosztható nyomtatási, másolási és beolvasási képességekkel növeli a termelékenységet. Egyszerű nyomtatást tesz lehetővé okostelefonokról, táblagépekről és laptopokról a munkahelyén vagy otthonában.

Olyan vállalkozások számára ideális, amelyek növelni kívánják termelékenységüket, és professzionális minőségű marketinganyagokat szeretnének nyomtatni az irodán belül. A hálózathoz csatlakoztatható HP LaserJet Pro színes többfunkciós nyomtató élénk színekben nyomtat, másol és olvas be dokumentumokat.


Kis méret, nagy érték - hozzon ki sokat egyetlen eszközből

A könnyen használható, intuitív vezérlőpult gyors üzembe helyezést és gyorsan elkezdhető nyomtatást biztosít.

Késlekedés nélkül - a HP Smart Install révén azonnal megkezdheti a munkát, nincs szükség CD-re *.

Gyönyörű színes dokumentumokat nyomtathat - a fekete-fehér nyomtatókkal nyomtatott fekete-fehér dokumentumokkal azonos költségért **.

Villámgyorsan elvégezheti a dokumentumokkal kapcsolatos feladatokat: az első nyomtatott oldalt pillanatok alatt a kezébe veheti. A gyorsan nyomtató, másoló és beolvasó többfunkciós nyomtatóval felveheti a sikerhez szükséges tempót.

A dokumentumokhoz kapcsolódó alapvető feladatokat egyetlen, kedvező árú HP színes LaserJet többfunkciós nyomtatóval kezelheti.

Egyszerűen másolhatja a kétoldalas igazolványok mindkét oldalát vagy más kisebb dokumentumokat a papírlap egyetlen oldalára.

Energiát takaríthat meg a HP automatikus be- és kikapcsolási technológiájával, amely automatikusan bekapcsolja a nyomtatót, amikor szüksége van rá, és kikapcsolja, amikor nincs ***.

Kedve szerint nyomtathat.

Egyszerű nyomtatást tesz lehetővé okostelefonokról, táblagépekről és laptopokról a munkahelyén vagy otthonában.

A HP ePrint és az Apple® AirPrint™**** segítségével szinte bárhol nyomtathat.

A nyomtatási erőforrásokat megoszthatja Ethernet-hálózat segítségével.

A nagy sebességű USB 2.0 port segítségével a többfunkciós nyomtató könnyen csatlakoztatható a számítógéphez.

 

* A HP Smart Install csak Microsoft® Windows® operációs rendszeren működik.

** A HP LaserJet Pro MFP M125 és M127 sorozattal összehasonlítva. Feltételezve, hogy a felhasználó az összes oldal legalább 30%-át színesben nyomtatja, és a színek hasonlóak a színes ISO/IEC 19798 tesztben lévőkhöz (www.iso.org/jtc1/sc28), valamint hogy a nyomtatási feladatok átlagos terjedelme három oldal. A kapacitás az ISO/IEC tesztelési szabványok alapján lett megállapítva. A ténylegesen kapacitás és annak költsége nagymértékben függ a nyomtatott képektől, a színes oldalak számától és más tényezőktől.

*** A HP automatikus be- és kikapcsolási technológiájának a képességei a nyomtatótól és a beállításoktól függően érhetők el; bizonyos esetekben szükség lehet a firmware frissítésére.

**** Az OS X® Lion, OS X Mountain Lion és a következő, legalább 4.2-es verziójú iOS rendszert futtató eszközöket támogatja: iPad® (minden modell), iPhone® (3GS vagy újabb) és iPod touch® (3. generációs vagy újabb). A HP AirPrint szolgáltatást támogató nyomtatóival működik, és a nyomtatónak ugyanahhoz a hálózathoz kell csatlakoznia, mint az OS X vagy iOS eszköznek. A vezeték nélküli kapcsolatot befolyásolja a fizikai környezet és a hozzáférési ponttól mért távolság. Az OS X, az iPad, az iPhone és az iPod touch az Apple® Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. Az AirPrint™ és az AirPrint embléma az Apple Inc. védjegye.