MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP Color Laserjet M477 színes fénymásoló család

Letölthető adatlap

Páratlan nyomtatási, beolvasási, másolási és faxolási teljesítmény, valamint erőteljes, átfogó biztonsági elemek a munkájára szabva. Ez a színes többfunkciós készülék gyorsabban elvégzi a feladatokat,
 
Gyorsabban végezheti el feladatait
A digitális fájlokat beolvashatja közvetlenül e-mail üzenetekbe, USB-re, hálózati mappákba vagy felhőalapú tárhelyekre az előre betöltött üzleti alkalmazásokkal.
Szinte azonnal nyomtathat - várakozás nélkül. Ez az MFP versenytársainál gyorsabban ébred fel és nyomtat.
A HP JetAdvantage Private Print alkalmazással védheti az adatait és szabályozhatja a hozzáférést a bizalmas nyomtatási feladatokhoz.
Az olyan beágyazott szolgáltatásoknak köszönhetően, mint az LDAP-hitelesítés, biztonságban tudhatja a nyomtatást – az indítástól a kikapcsolásig.


Egyszerű felügyelet, hatékony nyomtatás
A 10,9 cm-es érintőképernyőn néhány koppintással és pöccintéssel egyszerűen, közvetlenül az MFP-n felügyelheti a nyomtatási feladatokat.
Egyszerűen nyomtathat Microsoft Word- és PowerPoint-dokumentumokat - mostantól közvetlenül USB-meghajtóról is.
Az alapvető felügyeleti szolgáltatásokat tartalmazó csomaggal egyszerűen felügyelheti eszközeit és beállításait a HP Web Jetadmin segítségével.
Nyomtasson a versenytársaknál kevesebb energiafogyasztással - a JetIntelligence technológiás eredeti HP tonerkazetták segítségével.


Még több oldal, még nagyobb teljesítmény
A HP JetIntelligence technológiás eredeti HP nagykapacitású színes tonerkazetták páratlanul gazdaságos nyomtatást biztosítanak.
Számíthat a gyors, megbízható, professzionális minőségre a HP ColorSphere tonerrel.
A megvásárolt, utánozhatatlan HP-minőséget az innovatív, csalás elleni technológiával biztosíthatja.
Az előre telepített tonerkazettákkal azonnal nyomtathat. A kazettákat lecserélheti opcionális, nagykapacitású kazettákra.


Mindig kapcsolatban maradhat
Egyszerűen nyomtathat számos különféle okostelefonról és táblagépről - jellemzően további telepítés vagy alkalmazások nélkül.
A vállalati hálózathoz történő hozzáférés nélkül használhatja az irodában a vezeték nélküli közvetlen nyomtatást - mobileszközökről.
Az Ethernet- és a vezeték nélküli hálózat használatával egyszerűen férhet hozzá a forrásokhoz, valamint könnyedén kinyomtathatja és megoszthatja őket.

 

M477FNW (CF377A)

Vezetékes és vezetéknélküli hálózat automata duplex másolás és szkennelés + FAX

M477FDN (CF378A)

Vezetékes hálózat automata duplex másolás, szkennelés és nyomtatás + FAX

M477FDW (CF379A)

Vezetékes és vezetéknélküli hálózat automata duplex másolás, szkennelés és nyomtatás + FAX