MARKER Informatika Kft. - HP termékek
Budapest, Rákóczi út 73., Telefon: 459-6070, Fax: (061) 459-6071, e-mail: informatika@marker.hu
Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig, 9-17 óráig

Ujhplogo1.gif (5102 bytes)

HP Color Laserjet 1600
(CB373A)

adatlap

A HP legolcsóbb színes lézernyomtatójával egyszerűen lehet lenyűgöző színes dokumentumokat készíteni. Gyors, percenként akár 8 színes és fekete-fehér oldal sebességet is elérhet vele, a HP ColorSphere tonerrel és a HP Imageret 2400 technológiával pedig kiváló nyomtatási minőségre számíthat.
Élvezze az igazi asztali színes lézernyomtatás előnyeit. Ez a kivételesen csendes és praktikus, kompakt, helytakarékos nyomtató mindig olyan egyenletes teljesítményt nyújt, amellyel színesben könnyen teheti sokkal hatásosabbá üzleti és marketing dokumentumait.
• Ezzel a döbbenetesen gyors asztali nyomtatóval igen rövid idő alatt egyszerűen lehet professzionális minőségű színes dokumentumokat előállítani. Az egy ajtón keresztül hozzáférhető nyomtatókazettákat gyorsan és könnyen lehet cserélni, az egyszerű papírúttal pedig akadálytalanul lehet nyomtatni.
• A professzionális hatáskeltés még soha nem volt ilyen olcsó! A remek eredményeket biztosító éles színek és tisztán kivehető fekete-fehér szöveg előállításánál egyaránt számíthat erre a megfizethető és megbízható nyomtatóra.
• Ez az olcsó színes lézernyomtató ideális az otthoni irodákba, mert teljesítményével és megbízhatóságával képes kielégíteni egy kis iroda azon felhasználóinak igényeit, akik üzleti dokumentumaikat szeretnék színessé tenni, marketing anyagaikat pedig házon belül elkészíteni.