Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Ujhplogo1.gif (5102 bytes)

HP Color Laserjet CM1015/CM1017

Összehasonlító árjegyzék

muszaki adatlap

A termék forgalmazása megszunt!

Ez a gyors és nagy teljesítményu HP Color LaserJet MFP integrált nyomtatási, lapolvasási és másolási funkciókat nyújt az íróasztalon. Csendes, megbízható és egyszeruen használható, lehetové teszi kiváló minoségu dokumentumok készítését kedvezo áron.

-Ezzel a nagy teljesítményu színes lézeres MFP készülékkel többre lehet képes. Integrált nyomtatási, lapolvasási és másolási szolgáltatásokat nyújt az íróasztalon, 8 oldal/perces színes és fekete-fehér nyomtatási sebességgel. Az azonnal bekapcsoló technológia gondoskodik arról, hogy ne kelljen várni az elso nyomtatott oldalra.

-Készítsen ragyogó színes dokumentumokat és fényképeket, melyek mély benyomást keltenek. A HP ImageREt 2400 technológia és a HP ColorSphere toner kiváló nyomtatási minoséget, tiszta részleteket és valósághu, fényes képeket nyújt. Ezenkívül az eredetihez megszólalásig hasonló színes másolatokat készít.

-Ez a kedvezo árú, megbízható HP Color LaserJet MFP készülék csendes, a 2,4 hüvelykes színes grafikus kijelzonek és a világos menünek köszönhetoen egyszeruen kezelheto 1. A felhasználóbarát kellékek tiszták és egyszeruen cserélhetok, a nyomtató 500 lapos bemeneti kapacitással rendelkezik