Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
2013 - tól üzletünkben már bankkártyával is fizethet!

Asztali számítógépek, noteszgépek, pda-k
Lézernyomtatók, fénymásolók
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
 

Ujhplogo1.gif (5102 bytes)

HP LaserJet Pro CP1025 színes lézernyomtató sorozat

Összehasonlító árjegyzék

műszaki adatlap

A termék forgalmazása megszűnt!


Minőségi színes nyomtatás a kedvező áron kapható, vezeték nélküli és Ethernet kapcsolatra kész HP LaserJettel*. A világ legkisebb színes lézernyomtatója** egyben a bolygó egyik legenergiahatékonyabb nyomtatója is***. Nyomtatás bárhonnan a HP ePrint megoldással****.

Vezeték nélküli kapcsolat, színes nyomtatás elérhető áron*

- A beépített vezeték nélküli és Ethernet használatával a nyomtatás az irodából bárhonnan végezhető és hálózaton megosztható*
- Pénzt és helyet takaríthat meg: Ez az alacsony áron kapható HP LaserJet a világ legkisebb színes lézernyomtatója**
- Dokumentumok nyomtatása a fekete-fehér HP LaserJet nyomtatók oldalköltségével azonos, kedvező áron***
- Professzionális, hibátlan eredmény félkövérrel szedett szöveg és egyenletes színátmenet esetén, a HP ImageREt 2400 és az eredeti HP kazetták és ColorSphere toner segítségével.

Gyorsan beállítható, és mobil eszközzel is használható****

- A HP ePrint használatával a nyomtatás bárhonnan, bármikor, smartphone-nal, noteszgéppel vagy más mobileszközzel elvégezhető****.
- Gyors visszatérés a munkához - nyomtatóját pár perc alatt, néhány kattintással telepítheti.
- A HP SureSupply *****segítségével könnyen beszerezhetők és telepíthetők a kazetták, így egyszerűsíthető a kellékanyagok biztosítása.
- A tartós teljesítményre tervezett nyomtató minimális karbantartást igényel.

Csökkenthető a környezetterhelés

- Energiatakarékosság az Instant -on technológiával, további megtakarítás a HP automatikus be- és kikapcsolási technológiájával.
- Erőforrás-kímélő működés a világ legkisebb színes lézernyomtatójával.
- Újrahasznosítás könnyedén - a HP Planet Partners program keretében visszaküldött patronok gondos újrahasznosításra kerülnek.
- A HP Smart Web Printing megoldással a nyomtatás a kívánt webtartalomra korlátozható, rendezetten és pontosan végezhető.

Marketinganyagok egyéni létrehozása és nyomtatása

- A HP Creative Studio for Business segítségével megtervezheti marketinganyagait és ötleteket kaphat nyomtatott projektjeihez.
- Élvezze a sokoldalúságot, mellyel a legkülönfélébb dokumentumokat hozhatja létre: 7,6 cm x 12,7 cm-es mérettől 21,5 x 35,5 cm-es méretig nyomtathat.
- Kitűnő eredmények: a hordozóanyagtól függő kimeneti minőséget előkonfigurált parancsok optimalizálják.
- Az egyszerű színillesztési beállítások révén a direkt színek könnyedén beállíthatók és teljes dokumentumokra alkalmazhatók.* A beépített vezeték nélküli és Ethernet kapcsolat csak a HP LaserJet Pro eseténCP1025nw áll rendelkezésre. A vezeték nélküli teljesítmény a fizikai környezettől és a hozzáférési pont távolságától függ, és aktív virtuális magánhálózati kapcsolatok közben korlátozott lehet.

** Az IDC meghatározása szerint személyi színes nyomtatónak minősülő, 2010 júniusában kapható készülékek gyártó által megadott külső méretei, illetve a működési A4-es méret alapján.

*** A HP LaserJet Pro P1102/ P1102W nyomtatóval összehasonlítva. Feltételezve, hogy a vásárló az összoldalszám legalább 30%-át színesben, a színes ISO/IEC 19798 tesztcsomaghoz (www.iso.org/jtc1/sc28) hasonló tartalommal, és átlagosan munkánként három oldal terjedelemben nyomtatja. A kapacitásértékek az ISO/IEC tesztelési szabványokon alapulnak. A tényleges kapacitás és költség a nyomtatott képektől, a nyomtatott színes oldalak számától és más tényezőktől függően számottevően változhat.
.
**** Az ePrint funkció 2011 tavaszától lesz elérhető. Nyomtatóhoz létesített internetkapcsolatot igényelhet. A funkció bármilyen, internet- és e-mail-használatra alkalmas eszközzel működik, és firmware-frissítést igényel. Részletek: www.hp.com/go/ePrintCenter.

***** A program jellemzői és elérhetősége országonként változhat. További információk: www.hp.com/learn/suresupply.