<
Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Ujhplogo1.gif (5102 bytes)

HP LaserJet Pro CM1415 színes többfunkciós nyomtató-sorozat

Összehasonlító árjegyzék

műszaki adatlap

A termék forgalmazása megszűnt!

Színes nyomtatás, másolás, lapolvasás és faxolás, az első, webről* nyomtatni képes HP LaserJet nyomtatóval és mobileszközökkel**. Csatlakozás vezetékes vagy vezeték nélküli hálózathoz***. A színes érintőképernyő használatával élénk színű dokumentumok nyomtathatók.

Könnyen kezelhető, érintőképernyős irodai nyomtatás:

-Az üzleti alkalmazások és a 8,9 cm-es (3,5"-es) színes érintőképernyő révén webes információk érhetők el és nyomtathatók*.

- A HP ePrint megoldás használatával a nyomtatás okostelefonról, noteszgépről vagy más mobileszközről, bárhonnan, bármikor elvégezhető**.

- Az igazolványok mindkét oldala könnyen egyetlen, egyoldalas dokumentumra másolható.

- Több idő juthat az üzleti tevékenységre: a többfunkciós nyomtató telepítése és beállítása csak néhány kattintást igényel, és könnyen karbantartható. A HP LaserJet nyomtatókazetták megrendelése és telepítése egyszerű, a kellékanyagok beszerzését a HP SureSupply**** megoldás segíti.

Professzionális minőségű marketinganyagok előállítása:

- A HP ImageREt 3600 technológia finomítja a nyomtatási felbontást, így a nyomtatott képek éles részeletekkel és egyenletes színekkel, a legjobb minőségben jelenhetnek meg.

- A lemásolt képek, szövegek és grafikák minősége automatikus másolásoptimalizálással javítható.

- Éles szöveg és élénk színű képek nyomtatása - HP ColorSphere tonerrel rendelkező, eredeti HP LaserJet nyomtatókazettákkal.

- Fekete szöveg nyomtatása a fekete-fehér HP LaserJet nyomtatók oldalköltségével azonos, kedvező áron*****.

Fokozott termelékenység- a többfunkciós nyomtató hálózaton megosztható:

- A többfunkciós nyomtató 802.11b/g/n vezeték nélküli*** csatlakozása irodán belül szinte bárhonnan elvégezhető nyomtatást tesz lehetővé. A beépített 10/100 Ethernet használatával megosztott nyomtatási erőforrások révén felpörgethető az irodai teljesítmény.

- Az Instant-on technológiával a takarékos vagy üzemkész módból indított nyomtatás gyorsabban kezdhető el és gyorsabban fejezhető be.

- A 35 oldalas automatikus dokumentumadagoló lehetővé teszi a dokumentumok felügyelet nélküli másolását és beolvasását.

- Az előlapi USB-port gyors és kényelmes nyomtatást biztosít.

A környezetterhelés minimálisra csökkenthető:

- Az Instant-on technológiával és az Instant-on másolással energia takarítható meg.

- E színes többfunkciós lézernyomtató kis mérete révén hely és erőforrások takaríthatók meg.

- Újrahasznosítás ingyen és könnyedén - a HP Planet Partners program keretében visszaküldött patronokat körültekintően újrahasznosítjuk.

- Az Instant-on technológia révén az energiafogyasztás akár a felére is csökkenthető.

- Az eredeti HP tonerek és a HP professzionális színes technológiák egyenletessége révén elkerülhetők az újranyomtatások.

- A HP "csináld magad" marketingmegoldásaival igény szerinti nyomtatványok állíthatók elő és papír takarítható meg.

Energiamegtakarítás a HP által az Instant-on (azonnal üzemkész) technológiával rendelkező HP LaserJet termékeknek és a versenytársak vezető modelljeinek az ENERGY STAR program jellemző energiafogyasztás (TEC) módszerével végzett összevetése alapján, 2009 március.

* Nyomtatóhoz létesített internetkapcsolatot igényel. A szolgáltatás regisztrálást igényelhet. Az alkalmazások elérhetősége országonként változó, és firmware-frissítést igényel. Részletek: www.hp.com/go/ePrintCenter.
** Nyomtatóhoz létesített internetkapcsolatot igényelhet. A funkció bármilyen, internethez és e-mailhez alkalmas eszközzel működik, és firmware-frissítést igényel. Részletek: www.hp.com/go/ePrintCenter.
*** A beépített vezeték nélküli megoldás a HP LaserJet Pro CM1415fnw színes többfunkciós nyomtatón áll rendelkezésre. A vezeték nélküli teljesítmény a fizikai környezettől és a hozzáférési pont távolságától függ, és aktív virtuális magánhálózati kapcsolatok közben korlátozott lehet.
**** A program elérhetősége és jellemzői országonként változhatnak. További információk: www.hp.com/learn/suresupply.
***** HP LaserJet P1566/ P1606dn egyfunkciós és HP LaserJet Pro M1536dnf többfunkciós nyomtatóval összehasonlítva. Feltételezve, hogy a vásárló az összoldalszám legalább 30%-át a színes ISO/IEC 19798 tesztcsomaghoz (www.iso.org/jtc1/sc28) hasonló tartalommal színesben és átlagosan munkánként három oldal terjedelemben nyomtatja. A kapacitásértékek az ISO/IEC tesztelési szabványokon alapulnak. A tényleges lefedettség és költség a nyomtatott képektől, a nyomtatott színes oldalak számától és más tényezőktől függően számottevően változhat.