Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Ujhplogo1.gif (5102 bytes)

HP Scanjet 7000

lapolvasó lapadagolóval

(L2706A)

Szkenner árlista

  muszaki adatlap  

A HP Scanjet 7000 dokumentumadagolós lapolvasó-sorozatot olyan kis- és középvállalkozásoknak és nagyvállalatoknak fejlesztettük ki, akiknek nagy sebességu lapolvasóra van szükségük önálló dokumentumrögzítési megoldásnak vagy meglévo dokumentumkezelo rendszerekbe való integráláshoz.

-Egyszerusítse a munkafolyamatokat ezzel a hatékony dokumentumrögzítési eszközzel. Lapolvasás 40 oldal/perc vagy 80 kép/perc sebességgel1 és lapolvasási profilok kiválasztása a kétsoros LCD-kijelzos kezelopanellel. Felügyelet a HP Web Jetadmin használatával. 2000 oldalas terhelhetoség.

-Kivételes papírkezelés a HP precíziós adagolótechnológiáknak, például a továbbfejlesztett papírelkülönítési és -felvételi folyamatoknak és a dupla lapfelvétel ultrahangos érzékelésének köszönhetoen. Azonosítókártyák, nyugták, A4 papírok és még sok más egyetlen kötegben való feldolgozása. Tartozék Kofax VRS? program.

Tapasztalja meg a különbözo szoftverekkel, például a dokumentumkezelo rendszerekkel való könnyu integrálhatóságot ? az ISIS?, TWAIN és WIA illesztoprogramok tartozékok, melyek minosítettek számos külso gyártó megoldásával való együttmuködésre. Lapolvasás SharePoint és Microsoft Word alkalmazásokba, e-mail programokba és webes mappákba.