Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Ujhplogo1.gif (5102 bytes)

HP Scanjet 5000

lapolvasó lapadagolóval

(L2715A)

Szkenner árlista

A termék forgalmazása megszunt!

  muszaki adatlap  

A HP Scanjet 5000 dokumentumadagolós lapolvasó-sorozatot olyan kis- és középvállalkozásoknak fejlesztettük ki, akiknek gyors automatizált kétoldalas lapolvasásra van szükségük a kis méretu dokumentumok, például azonosítókártyák, nyugták, csekkek és névjegykártyák kezelése mellett.

- Dokumentumrögzítés fekete-fehérben, szürkeskálában vagy színesben 25 oldal/perc vagy 50 kép/perc sebességgel ezzel a könnyen kezelheto egy- és kétoldalas lapolvasóval. Tapasztalja meg a megbízható, felügyelet nélküli muködést, amelyet az 50 lapos automatikus dokumentumadagoló biztosít, és olvasson be akár 1500 oldalt naponta.

- A HP Smart Document Scan szoftver segítségével felgyorsíthatja a dokumentumrögzítési folyamatokat. Testreszabhatja a lapolvasási profilokat, szerkesztheti a képeket és megtekintheti az elonézetüket, elmentheti oket a számos fájlformátum egyikében, például PDF vagy Microsoft Word formátumban, és elküldheti oket közvetlenül e-mail alkalmazásba, mappába vagy egyéb alkalmazásba.

- A ScanSoft PaperPort programmal azonnali dokumentumkezelo megoldás alakítható ki, az ISIS, TWAIN és WIA illesztoprogramokkal a meglévo rendszerbe integrálható az eszköz. Az I.R.I.S. Readiris Pro OCR szoftverrel a beolvasott dokumentumokat szerkesztheto szöveggé alakíthatja.