Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Ujhplogo1.gif (5102 bytes)

 

HP Laserjet P4515 fekete fehér lézernyomtató

sorozat

Összehasonlító árjegyzék


muszaki adatlap


A HP leggyorsabb egyfunkciós fekete-fehér LaserJet nyomtatója nagy teljesítményt, percenként akár 60 lapos nyomtatást, eros biztonságot, valamint rugalmasságot nyújt a papírkezelés és az eszközfelügyelet terén.


- Gondoskodjon róla, hogy a munkacsoportok több feladatot végezhessenek el, amit a max. 60 oldal/perc sebességu nyomtatás, az azonnali bekapcsoló technológia, az 540 MHz-es processzor, a Gigabit hálózatkezelés, illetve a külso eszközök csatlakoztatására szolgáló USB 2.0-szeru portok tesznek lehetové.

- A HP Web Jetadmin, a robusztus biztonságot nyújtó IPSec technológia, a hálózati hozzáférés ellenorzésére szolgáló 802.1X protokoll, ill. a biztonságos felügyeleti szolgáltatások, például a jelszavas védelem, a felhasználóhitelesítés, a feladatok tárolása és a PIN-kód visszaszerzése egyszeru használatot biztosít.

- Bovítheti a nyomtatót opcionális papírkezelési és befejezési kiegészítokkel, például borítékadagolóval, kétoldalas egységgel1, gyujtovel, tuzo/gyujto egységgel és 5 rekeszes kimeneti gyujtovel2, továbbá a memória és a tárolókapacitás növelésével, valamint választható nyomtatópatronokkal3.