Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Ujhplogo1.gif (5102 bytes)

HP Laserjet P4014/P4015 fekete fehér lézernyomtató

sorozat

Összehasonlító árjegyzék

muszaki adatlap Laserjet P4014

muszaki adatlap Laserjet P4015

A termékek forglamazása megszunt!


Nagyobb teljesítményt nyújtó gyors, kedvezo árú és nagy megbízhatóságú fekete-fehér nyomtató. Professzionális minoségu nyomtatás, nagyon egyszeru használat és bovíthetoség, valamint rugalmas csatlakoztatási lehetoségek megosztott nyomtatási környezetek számára.


- Növelje munkacsoportja termelékenységét a 43 oldal/percet is eléro nyomtatási sebesség, az azonnali bekapcsolást biztosító technológia, az 540 MHz-es processzor és az adatok egyszeru megosztását lehetové tévo Gigabit hálózatkezelési technológia1, valamint a kiegyensúlyozott nyomtatási minoséget biztosító fejlett tonertechnológia segítségével.

- A kezelopanel "Mutasd, hogyan" funkcióinak köszönhetoen használata és karbantartása is kifejezetten könnyu. A HP Easy Printer szoftverrel egyszeruen kezelheto a nyomtató, illetve a kellékek. A többfunkciós HP nyomtatókazetták könnyen behelyezhetok és cserélhetok.

- A nyomtató teljesítményét és képességeit a bemeneti kapacitás 3600 lapra történo növelésével, valamint számos papírkezelési és befejezési kiegészíto, például borítékadagoló, duplex egység, gyujto, tuzo/gyujto és rekeszes kimeneti gyujto hozzáadásával növelheti.