Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Ujhplogo1.gif (5102 bytes)

HP Scanjet N6310

dokumentumszkenner

(L2700A)

Szkenner árlista

muszaki adatlap


A HP Scanjet N6310 síkágyas dokumentumszkennert elsosorban az olyan irodai felhasználóknak tervezték, akik nagy mennyiségben olvasnak be és kezelnek sokszor különbözo méretu anyagokat, emellett a fotók, diák vagy negatívok rugalmas szkennelésére is igényük van.

- Ez a modern, sokoldalú lapolvasó az üzletmenet motorja lehet, mivel ugyanazzal a készülékkel a legkülönbözobb szkennelési muveletek végezhetok el. Bármit megold dokumentumhalmazt, kötött vagy fuzött dokumentumokat, névjegykártyákat, fényképeket, valamint 35 mm-es diákat és negatívokat is beszkennelhet.

- A gyorsfunkciókkal az egyszeru muveleteket is hatékonyabban végezheti el. A HP szkennelési technológiájával automatikusan korrigálhatja a ferdeséget, levághatja vagy elforgathatja digitális képeit. A színkizárási funkcióval növelheti a karakterfelismero szoftver hatékonyságát, amikor dokumentumait szerkesztheto digitális fájlokká alakítja.

- Sokat lendíthet a munkán az akár 50 lapos, kétoldalas nyomtatásra alkalmas, felügyelet nélkül használható, automatikus dokumentumadagolóval. Lapolvasás akár 15 oldal/perc vagy 6 kép/perc sebességgel. A HP Scanning szoftver segítségével megtekintheti a lapolvasás elonézetét, szerkesztheti, illetve igazíthatja a szkennelést. Az ISIS, TWAIN és WIA illesztoprogramok tartozékok.