Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Ujhplogo1.gif (5102 bytes)

HP Laserjet M1319F
multifunkciós lézernyomtató
+ fax
(CB536A)

Összehasonlító árjegyzék

Műszaki adatlap

A termék forgalmazása megszűnt!


Kiemelkedő érték a HP legolcsóbb többfunkciós készülékével, amely a hatékony másolási, lapolvasási és faxfunkciókat egyesíti kiváló minőségű lézernyomtatással. Kompakt, egyszerű használat, illetve egyedi szolgáltatások a teljesítmény növeléséhez.

-Takarítson meg pénzt a HP legolcsóbb többfunkciós készülékével. Megbízható nyomtatás, másolás, lapolvasás és fax egyetlen egyszerűen használható készülékkel. Az eredeti HP festékkazettákat egyszerű telepíteni és eltávolítani. Kompakt méretének köszönhetően kis munkakörnyezetbe is befér

- Növelje a hatékonyságot és csökkentse a várakozási időket a 18 oldal/perces nyomtatási és másolási sebességgel, valamint az azonnal bekapcsoló technológiával, amely az első oldalt 8,5 másodperc nyomtatja ki. Nyomtasson gond nélkül a 30 lapos automatikus dokumentumadagolóval.

-Megnövelt funkcionalitást tapasztalhat ezen kompakt többfunkciós készülék innovatív szolgáltatásainak köszönhetően, amelyek közé egy integrált kézibeszélő is tartozik. Élvezze a gyors, fejlett faxolást az olyan szolgáltatásoknak köszönhetően, mint a FaxTel, a személyes faxfogadás és a faxszemétgátló funkció (ehhez a hívó azonosítója szükséges).