Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Ujhplogo1.gif (5102 bytes)


HP Laserjet P2055D

monó lézer nyomtató sorozat

A termék forgalmazása megszűnt!

műszaki adatlap

A nagy teljesítményű HP LaserJet P2055 nyomtatóra mindig számíthat. Könnyen rendszerbe illeszthető, így a professzionális megjelenésű fekete-fehér dokumentumokat gyorsan kinyomtatja – mindezt kedvező áron.


Az Instant-on technológia révén percenként akár 33 oldalas nyomtatási sebességet érhet el, és várakoznia sem kell a gyors befejezésre. Takarítson meg idot az automatikus kétoldalas nyomtatással1. A 600 MHz-es processzorral és az akár 320 MB-os memóriával nagyobb, összetett feladatokat is elvégezhet.

- Hozzon létre kiváló minoségu, professzionális dokumentumokat valódi 1200 dpi felbontással – világos szöveggel, éles vonalakkal és képekkel. Ezt a karcsú, kompakt kivitelu, nagy teljesítményu nyomtatót és a többfunkciós nyomtatókazettáját arra tervezték, hogy helyet szabadítsanak fel az íróasztalán.

- Élvezze a nyomtató egyszeru üzembe helyezését, könnyű használatát és problémamentes karbantartását. A nyomtatókazetta beépített intelligens funkciói figyelmeztetnek, ha valamelyik kellék kifogyóban van. A HP SureSupply3 funkció a kellékek utánrendelésében, a HP Web Jetadmin pedig a nyomtató kezelésében lesz a segítségére.