Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Ujhplogo1.gif (5102 bytes)

HP Color Laserjet CP 2025
sorozat

Összehasonlító árjegyzék


muszaki adatlap

A termék forgalmazása megszunt!


Az eroteljes HP színes LaserJet CP2020 nyomtatósorozattal több színes üzleti nyomtatás és házon belüli marketinganyag nyomtatása végezheto. Könnyu használat, nagy sebesség percenként akár 20 A4 lap feketében és színesben, valamint kivételes színes nyomtatási minoség a HP ColorSphere toner segítségével.

? Hívja fel a figyelmet vállalkozására az új generációs HP ColorSphere tonerrel és a HP ImageREt 3600 technológiával. Hatásos élénk szín, éles szöveg és valósághu, fotóminoségu képek. A készülék innovatív tervezése révén az asztalon is kényelmesebb a munka.

? Termelékenységfokozás akár 20 lap/perc sebességgel, feketében, színesben, instant-on, azonnali rendelkezésre állású technológiával. Könnyu munka a feladatokhoz igazodó nyomtatási beállítások és az intuitív, háttér-világítású vezérlopanel segítségével. Az egybeépített tintapatron cseréje és telepítése egyszeru.

? Nagy hatékonyságú, igény szerinti, egyedi nyomtatás. Könnyu megosztás a megbízható, beépített hálózatkezeléssel. A HP Print Cost Estimator segít a költségek ellenorzésében. Takarítson meg idot és papírt a kétoldalas nyomtatással. Energiatakarékosság teljesítménycsökkenés nélkül.