Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Ujhplogo1.gif (5102 bytes)

HP Color Laserjet CP 1515n
(CC377A)

 

Összehasonlító árjegyzék


muszaki adatlap

A termék forgalmazása megszunt!


A HP legkedvezobb árú Color LaserJet nyomtatójával gyorsan, nagyon egyszeruen és minden eddiginél olcsóbban nyomtathat kiváló minoségu színes oldalakat. Ezzel a kompakt asztali nyomtatóval valósághu, fotóminoségu, nagy részletességu és élénk színu, tetszetos dokumentumokat állíthat elo.

- Élvezze a megfizetheto színes és fekete-fehér nyomtatás elonyeit a HP legolcsóbb színes LaserJet nyomtatójával. A HP ColorSphere toner, a HP ImageREt 3600 technológia és a HP papírok segítségével csúcsminoségu nyomatokat hozhat létre. Az automatikus fénykép üzemmóddal nagyszeru eredményeket érhet el.

- Ez a könnyu használatra tervezett, kompakt nyomtató elfér az íróasztalon, és új, intuitív vezérlofelülettel rendelkezik. Az eredeti HP nyomtatókazettákba épített intelligencia optimalizálja a nyomtatási minoséget és megbízhatóságot, és megkönnyíti a kellékek utánrendelését1.

- Az inline nyomtatási technológiával és a gyors, percenként akár 12 fekete-fehér és 8 színes lap sebességgel garantáltan számíthat a csúcsminoségu eredményt adó, bizonyított HP minoségre és megbízhatóságra. A HP Instant-on technológiának köszönhetoen nem kell várnia az elso nyomtatott oldalra.
HP PCL 6, HP Postscript level 3 emuláció