<
Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Ujhplogo1.gif (5102 bytes)

HP Color Laserjet CM1312 multifunkciós lézernyomtató sorozat

Összehasonlító árjegyzék

műszaki adatlap

A termék forgalmazása megszűnt!

Jobb termelékenység, csúcsminőségű színes dokumentumok a HP legolcsóbb, lézeres többfunkciós, könnyen használható készülékével. Nyomtatás és másolás percenként akár 12 fekete és 8 színes oldal sebességgel, könnyed beolvasás és faxolás*.

* A HP Color LaserJet CM1312nfi többfunkciós készülékkel rendelhető


- Professzionális eredmények, költség- és helytakarékosság a HP legolcsóbb színes lézeres többfunkciós készülékével. Fejlett nyomtatási, beolvasási, másolási és faxolási1 képességeket eredményező, innovatív megoldások: újgenerációs HP ColorSphere toner és HP ImageREt 3600 technológia.

- Jobb termelékenység, könnyedén, a beépített nyomtatási, másolási, beolvasási és faxfunkciókkal*, várakozásmentes azonnal üzemkész technológia és nagy, percenként akár 12 fekete, illetve 8 színes oldal nyomtatási/másolási sebességgel. A beépített hálózatkezelés időmegtakarítást és könnyed megosztást. biztosít.

- Ezt a többfunkciós készüléket a telepítő varázslók, az intuitív vezérlőpanel és a könnyen, egyszerűen cserélhető kellékek révén gyerekjáték telepíteni, használni, megosztani és karbantartani. A nyomtatási funkciók és állapotjelentések egyetlen nyomtatóillesztővel érhetők el.


* A HP Color LaserJet CM1312nfi többfunkciós készülékkel rendelhető.