Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

miniprinter árjegyzék

Epson TM-T70

hőpapíros
blokknyomtató

letölthető adatlap

Egyedülálló kialakítás, fejlett szolgáltatás:

A TM-T70 az első előlapi kezelőszervekkel ellátott POS-nyomtató – kifejezetten a kiskereskedelmi és vendéglátó egységek számára, a pultból végezhető nyomtatásra tervezték. A TM-T70 felhasználóbarát alapfunkciói, köztük az egyszerűen behelyezhető papírtekercsekkel megoldott elülső papíradagolás, az automatikus papírvágó, a távoli karbantartó egység és a könnyű hozzáférést biztosító fedelek révén gyors, egyszerű fizetési folyamatot és az ügyfelek jobb kiszolgálását teszi lehetővé.

Fejlett és nagy teljesítményű:

Az Epson világszerte elismert TM-T88 sorozatára jellemző kiváló minőséget és megbízhatóságot nyújtó TM-T70 fejlett szöveg- grafika- és vonalkódnyomtatást tesz lehetővé. Sok más nyomtatóval ellentétben a TM-T70 mind szöveg, mind grafika esetén ugyanolyan nagy nyomtatási sebességgel és csendes működéssel dicsekedhet.

Robusztus, megbízható, rugalmas:

A külső hátsó fröccsenésvédő fedéllel felszerelt, kompakt TM-T70 nyomtató jobban ellenáll a kiömlő folyadékoknak, valamint jobb kábelkezelő rendszerrel és teljesen automatikus állapotjelentéssel rendelkezik.

A TM-T70 új, többek között OPoS ADK, Java és Win APD illesztőprogramokkal rendelkezik, és számos, pl. párhuzamos, soros, 2.0 USB, USB-táp, Ethernet és vezeték nélküli csatlakoztatási lehetősége révén zökkenőmentesen beépíthető a meglévő kereskedelmi rendszerekbe.

 angol nyelvű adatlap