MARKER Kellékanyagok Rendelés Kapcsolat

EPSON SureColor SC-P7500 és SC-P9500

Fotó- és proof nyomtatók 24" (610mm) és 44" (1118mm) nyomtatási szélességben

SC-P9500

Készítsen kiemelkedő minőségű professzionális nyomatokat és proofokat többféle nyomathordozón ezzel a sokoldalú fotó- és proof nyomtatóval. Az SC-P7500 610mm formátumú és az SC-P9500 1118mm formátumú nyomtatók a legpontosabb színeket biztosítják a piacon, a 12 színkomponensű tintakészletnek, illetve az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek köszönhetően pedig pontos és tartós eredményekre képesek. A professzionális mérnöki tervezést a könnyen használható funkciók egészítik ki.

Hívja életre a legélethűbb színeket!
A 12 színkomponensű UltraChrome Pro12 pigmenttintakészlet segítségével az SC-P7500 és SC-P9500 a Pantone® által minősített színek 99%-át képes biztosítani a hihetetlenül pontos eredmény érdekében. A felső kategóriás proof készítési és csomagolási piacon különösen előnyös a nyomtató használata, hiszen még a legbonyolultabb direkt színeket is képes megjeleníteni.

Megbízható és hatékony
Az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek és az automatikus fúvóka-ellenőrzésnek köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek a legkiválóbb minőségű nyomtatásban. A nyomtatóval konzisztens színreprodukciót érhet el, ráadásul drága bővítményekre sincs szükség – hála az Epson Colour Calibration színkalibrációs segédprogramnak és az X-Rite technológiát használó opcionális Spektroproofernek, amelyek gyors és pontos színmérést biztosítanak.
Az Epson SureColor SC-P7500 Spectro és P9500 Spectro modellek tartalmazzák az Xrite ISL30 M1 szabványú spektrométert és a ventilátort tartalmazó mountert, melynek segítségével a nyomtatás után 2 percen belül lehet lehet automatikusan visszamérni a színeket. Külső Spektrométer esetén 30 percet kellene várni a visszamérés előtt.

Egyszerűen használható és költséghatékony
A nyomtató megtervezése során elsődleges szempontjaink a könnyű használhatóság és a megbízhatóság voltak. A jól áttekinthető LCD kezelőpanel és menü gyors és egyszerű papírcserét tesz lehetővé, míg a választható, 350 ml-es és 700 ml-es kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok hosszabb üzemidőt biztosítanak a cserék között. Az opcionális, 320 GB-os merevlemezzel a felhasználók tárolhatnak a nyomtatón is munkákat nyomtatásra készen. Az opcionális, 1 TB-os SSD merevlemezzel a felhasználók nyomtatásra kész munkákat a nyomtatón is tárolhatnak. A letárolt munkákról bármikor lehet közvetlenül a nyomtató menüjéből, 1 - 99 példányban, másolatot készíteni.

Mélyebb fekete és magasabb kontraszt az új Black Enhance Overcoat technológiával:
Fényes papírra történő nyomtatás esetén, lehetőség van rá, hogy a nyomtató több festéket vigyen fel a sötétebb területekre. Ezáltal egyenletesebbé teszi a nyomtatott felületet csökkentve a diffúz reflexiókat és a bronzosodást. Ehhez az extra felülethez nincs szükség külön lakkra, mint más gyártók esetén. A nyomtató elsősorban a szürke festéket használja. Ez a szolgáltatás ki/be kapcsolható a nyomtató driverben.

Újdonságok és fejlesztések az előző generációs Epson SureColor SC-P7000 / 9000 sorozatú nyomtatókhoz képest

- Az új fejlesztésű 2,64" magas PrecisionCore MicroTFP fej és a színenkénti 800 fúvóka akár 2,5x gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé

- Külön dedikált saját csatornát és fúvókákat használnak a matt és a fotó fekete színek. A matt és fényes médiák közti váltás, ezentúl nem jár se idő se tintaveszteséggel!

- Az új karbantartó ajtó segítségével, ha szükséges a végfelhasználók a fejállásban saját maguk is végezhetnek kézi tisztítást. Nem szükséges ehhez szervizes munkatársat kihívni.

- Az új Black Enhance Overcoat technológiának köszönhetően jelentősen, magasabb Dmax érték fényes fotópapíron, drága fényesség optimalizáló nélkül is.

- Az ingyenes Epson Media Installer szoftver segítségével minden elérhető gyári EPSON média könnyedén telepíthető Windows és macOS operációs rendszerre is. A szoftver által letöltött média megjelenik a nyomtató menüjében és a nyomtató driverben is, továbbá az ICC profilokat is telepíti az operációs rendszer megfelelő mappájába.

- Az opcionálisan megvásárolható hardveres Adobe PostScript Print Server segítségével a nyomtató képes közvetlenül feldolgozni a PostScript fájlokat (PDF, EPS) és a raszter fájlokat (JPG, TIFF, Cals-G4). A nyomtatási feladatokat elég egy Hotfolder-be dobni ahonnan automatikusan feldogozásra kerül. Újdonság a korábbi modellekhez képest, hogy már a titkosított PDF-ek nyomtatása is lehetséges.

Pro Graphics+ Gold Partner

Letölthető PDF adatlapok:

Lényeges jellemzők

  • UltraChrome Pro12 pigmenttinták:A piac legpontosabb színeit biztosítja a Pantone-skála színeinek 99%-ával
  • Dupla magas TFP PrecisionCore nyomtatófej: kiváló minőségű, nagy sebességű nyomtatás
  • Kiemelkedően magas Dmax érték fényes fotópapíron külön fényesség optimalizáló nélkül
  • PDF, EPS, TIFF és JPG fájlok nyomtatása közvetlenül az opcionális Postscript RIP egység segítségével

Ajánlott opcionális kiegészítők

  • Epson CoverPlus 3 évre kiterjesztett helyszíni garancia
  • Epson CoverPlus 4 évre kiterjesztett helyszíni garancia
  • Epson CoverPlus 5 évre kiterjesztett helyszíni garancia
  • 320GB merevlemez egység
  • Adobe PostScript RIP egység beépített 320GB merevlemezzel
  • Automatikus első felcsévélő orsó (csak a 44" formátumú nyomtatókhoz)

Termék bemutató videó

Újonnan bevezetett technológiák és fejlesztések

Ajánlott nyomathordozók