MARKER INFORMATIKA KFT.

Pro Graphics+ Gold Partner

Információ: (+361) 459-6080

EPSON SureColor SC-P7500 és SC-P9500

Fotó- és proof nyomtatók 24" (610mm) és 44" (1118mm) nyomtatási szélességben

Érje el a legpontosabb színreprodukciót és készítsen kiváló minőségű, tartós nyomatokat a 12 színkomponensű UltraChrome Pro12 pigmenttintakészlet segítségével

SC-P9500

Készítsen kiemelkedő minőségű professzionális nyomatokat és proofokat többféle nyomathordozón ezzel a sokoldalú fotó- és proof nyomtatóval. Az SC-P7500 610mm formátumú és az SC-P9500 1118mm formátumú nyomtatók a legpontosabb színeket biztosítják a piacon, a 12 színkomponensű tintakészletnek, illetve az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek köszönhetően pedig pontos és tartós eredményekre képesek. A professzionális mérnöki tervezést a könnyen használható funkciók egészítik ki.

Hívja életre a legélethűbb színeket!
A 12 színkomponensű UltraChrome Pro12 pigmenttintakészlet segítségével az SC-P7500 és SC-P9500 a Pantone® által minősített színek 99%-át képes biztosítani a hihetetlenül pontos eredmény érdekében. A felsőkategóriás proofkészítési és csomagolási piacon különösen előnyös a nyomtató használata, hiszen még a legbonyolultabb direkt színeket is képes megjeleníteni.

Megbízható és hatékony
Az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek és az automatikus fúvóka-ellenőrzésnek köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek a legkiválóbb minőségű nyomtatásban. A nyomtatóval konzisztens színreprodukciót érhet el, ráadásul drága bővítményekre sincs szükség – hála az Epson Colour Calibration színkalibrációs segédprogramnak és az X-Rite technológiát használó opcionális Spectroproofernek, amelyek gyors és pontos színmérést biztosítanak.
Az Epson SureColor SC-P7500 Spectro és P9500 Spectro modellek tartalmazzák az Xrite ISL30 M1 szabványú spectrometert és a ventilátort tartalmazzó mountert, melynek segítségével a nyomtatás után 2 percen belül lehet lehet automatikusan visszamérni a színeket. Külső Spectrometer esetén 30 percet kellene várni a visszamérés elött.

Egyszerűen használható és költséghatékony
A nyomtató megtervezése során elsődleges szempontjaink a könnyű használhatóság és a megbízhatóság voltak. A jól áttekinthető LCD kezelőpanel és menü gyors és egyszerű papírcserét tesz lehetővé, míg a választható, 350 ml-es és 700 ml-es kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok hosszabb üzemidőt biztosítanak a cserék között. Az opcionális, 320 GB-os merevlemezzel a felhasználók tárolhatnak a nyomtatón is munkákat nyomtatásra készen. A letárolt munkákról bármikor lehet másolatot készíteni közvetlenül a nyomtató menűjéből 1 - 99 pédányban. Opcionálisan Adobe PostScript3 printszerverrel is rendelhető, melynek segítségével lehetséges CMYK nyomdai emuláció nyomtatása is vagy hotfolderből történő nyomtatás.

Mélyebb fekete és magasabb kontraszt az új Black Enhance Overcoat technológiával:
Fényes papírra történő nyomtatás esetén, lehetőség van rá, hogy a nyomtató több festéket vigyen fel a sötétebb területekre. Ezáltal egyenletesebbé teszi a nyomtatott felületet csökkentve a diffúz reflexiókat és a bronzosodást. Ehhez az extra felülethez nincs szükség külön lakkra, mint más gyártók esetén, elsősorban a szürke festéket használja a nyomtató. Ez a szolgáltatás ki/be kapcsolható a nyomtató driverben.

Újdonságok és fejlesztések az elöző generációs Epson SureColor SC-P7000 / 9000 sorozatú nyomtatókhoz képest:

- Az új fejlesztésű 2,64" magas PrecisionCore MicroTFP fej és a szinenkénti 800 fuvóka akár 2,5x gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé

- Külön dedikált saját csatornát és fúvókákat használnak a matt és a fotó fekete színek. A matt és fényes médiák közti váltás, ezentúl nem jár se idő se tintaveszteséggel!

- Az új karbantartó ajtó segítségével a végfelhasználók saját maguk is végezhetnek kézi tisztítást a fejállásban, ha szükséges. Nem szükséges ehhez szervizes munkatársat kihívni.

- Jelentősen magasabb Dmax érték fényes fotópapíron, drága fényesség optimalizáló nélkül is az új Black Enhance Overcoat technológiának köszönhetően.

- Az ingyenes Epson Media Installer szoftver segítségével minden elérhető gyári EPSON média könnyedén telepíthető Windows és macOS operációs rendszerre is. A szoftver által letöltött média megjellenik a nyomtató menűjében és a nyomtató driverben is, továbbá az ICC profilokat is telepíti az operációs rendszer megfelelő mappájába.

- Az opcionálisan megvásárolható hardveres Adobe PostScript Print Server segítségével a nyomtató képes közvetlenül feldolgozni a PostScript fileokat (PDF, EPS) és a raster fileokat (Jpeg, TIFF, Cals-G4). A nyomtatási feladatokat elég egy Hotfolder-be dobni ahonnan automatikusan feldogozásra kerül. Újdonság a korábbi modellekhez képest, hogy már a titkosított PDF-ek nyomtatása is lehetséges.

 

Letölthető PDF adatlapok:

Lényeges jellemzők

  • UltraChrome Pro12 pigmenttinták:A piac legpontosabb színeit biztosítja a Pantone-skála színeinek 99%-ával
  • Dupla magas TFP PrecisionCore nyomtatófej: kiváló minőségű, nagy sebességű nyomtatás
  • Kiemelkedően magas Dmax érték fényes fotópapíron külőn fénnyeség optimalizáló nélkül
  • PDF, EPS, TIFF és Jpg fájlok nyomtatása közvetlenül az opcionális Postscript printszerver segítségével

Ajánlott opcionális kiegészítők

  • Epson CoverPlus 3 évre kiterjesztett helyszini garancia
  • Epson CoverPlus 4 évre kiterjesztett helyszini garancia
  • Epson CoverPlus 5 évre kiterjesztett helyszini garancia
  • 320GB merevlemez egység
  • Adobe PostScript printszerver beépített 320GB merevlemezzel
  • Automatikus első felcsévélő orsó (csak a 44" formátumú nyomtatókhoz)

Termék bemutató videó

Újonnan bevezetett technológiák és fejlesztések

Ajánlott nyomathordozók