MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6080 Megrendelés leadása

EPSON SureColor SC-P7500 és SC-P9500

Fotó- és proof nyomtatók 24" (610mm) és 44" (1118mm) nyomtatási szélességben

Érje el a legpontosabb színreprodukciót és készítsen kiváló minőségű, tartós nyomatokat a 12 színkomponensű UltraChrome Pro12 pigmenttintakészlet segítségével

SC-P9500

Készítsen kiemelkedő minőségű professzionális nyomatokat és proofokat többféle nyomathordozón ezzel a sokoldalú fotó- és proof nyomtatóval. Az SC-P7500 610mm formátumú és az SC-P9500 1118mm formátumú nyomtatók a legpontosabb színeket biztosítják a piacon, a 12 színkomponensű tintakészletnek, illetve az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek köszönhetően pedig pontos és tartós eredményekre képesek. A professzionális mérnöki tervezést a könnyen használható funkciók egészítik ki.

Hívja életre a legélethűbb színeket!
A 12 színkomponensű UltraChrome Pro12 pigmenttintakészlet segítségével az SC-P7500 és SC-P9500 a Pantone® által minősített színek 99%-át képes biztosítani a hihetetlenül pontos eredmény érdekében. A felsőkategóriás proofkészítési és csomagolási piacon különösen előnyös a nyomtató használata, hiszen még a legbonyolultabb direkt színeket is képes megjeleníteni.

Megbízható és hatékony
Az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek és az automatikus fúvóka-ellenőrzésnek köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek a legkiválóbb minőségű nyomtatásban. A nyomtatóval konzisztens színreprodukciót érhet el, ráadásul drága bővítményekre sincs szükség – hála az Epson Colour Calibration színkalibrációs segédprogramnak és az X-Rite technológiát használó opcionális Spectroproofernek, amelyek gyors és pontos színmérést biztosítanak.

Egyszerűen használható és költséghatékony
A nyomtató megtervezése során elsődleges szempontjaink a könnyű használhatóság és a megbízhatóság voltak. A jól áttekinthető LCD kezelőpanel és menü gyors és egyszerű papírcserét tesz lehetővé, míg a választható, 350 ml-es és 700 ml-es kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok hosszabb üzemidőt biztosítanak a cserék között. Az opcionális, 320 GB-os merevlemezzel a felhasználók tárolhatnak a nyomtatón is munkákat nyomtatásra készen. A letárolt munkákról bármikor lehet másolatot készíteni közvetlenül a nyomtató menűjéből 1 - 99 pédányban. Opcionálisan Adobe PostScript3 printszerverrel is rendelhető, melynek segítségével lehetséges CMYK nyomdai emuláció nyomtatása is vagy hotfolderből történő nyomtatás.

Újdonságok és fejlesztések az elöző generációs Epson SureColor SC-P7000 / 9000 sorozatú nyomtatókhoz képest:

- Az új fejlesztésű 2,64" magas PrecisionCore MicroTFP fej és a szinenkénti 800 fuvóka akár 2x gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé

- Külön dedikált saját csatornát és fúvókákat használnak a matt és a fotó fekete színek. A matt és fényes médiák közti váltás, ezentúl nem jár se idő se tintaveszteséggel!

- Az új karbantartó ajtó segítségével a végfelhasználók saját maguk is végezhetnek kézi tisztítást a fejállásban, ha szükséges. Nem szükséges ehhez szervizes munkatársat kihívni.

- Jelentősen magasabb Dmax érték fényes fotópapíron, drága fényesség optimalizáló nélkül is az új Black Enhance Overcoat technológiának köszönhetően.

- Az ingyenes Epson Media Installer szoftver segítségével minden elérhető gyári EPSON média könnyedén telepíthető Windows és macOS operációs rendszerre is

 

 

 

      Árjegyzékek:

Letölthető PDF adatlapok:

Epson SureColor SC-P7500

Epson SureColor SC-P9500

Lényeges jellemzők

•UltraChrome Pro12 pigmenttinták:A piac legpontosabb színeit biztosítja a Pantone-skála színeinek 99%-ával
•Dupla magas TFP PrecisionCore nyomtatófej: kiváló minőségű, nagy sebességű nyomtatás
•Kiemelkedően magas Dmax érték fényes fotópapíron külőn fénnyeség optimalizáló nélkül
•PDF, EPS, TIFF és Jpg fájlok nyomtatása közvetlenül az opcionális Postscript printszerver segítségével

Ajánlott opcionális kiegészítők

Epson CoverPlus 3 évre kiterjesztett helyszini garancia

320GB merevlemez egység

Adobe PostScript printszerver beépített 320GB merevlemezzel

Automatikus első felcsévélő orsó (csak a 44" formátumú nyomtatókhoz)

Termék bemutató videó

Hamarosan...