MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6080 Megrendelés leadása

EPSON SureColor SC-P7000 és SC-P9000

Fotó- és proof nyomtatók 24" (610mm) és 44" (1118mm) nyomtatási szélességben

Érje el a legpontosabb színreprodukciót és készítsen kiváló minőségű fotókat és képzőművészeti reprodukciókat a 10 + 1 színkomponensű UltraChrome HDX Standard pigment tintakészlet segítségével, amely kétféle szürke árnyalatot is tartalmazz (30% és 18%)

SC-P7000V

Készítsen kiemelkedő minőségű professzionális nyomatokat és proofokat többféle nyomathordozón ezzel a sokoldalú fotó- és proof nyomtatóval. Az SC-P7000 610mm formátumú és az SC-P9000 1118mm formátumú nyomtatók biztosítják a színhelyes nyomtatást, a 10 + 1 színkomponensű tintakészletnek, illetve az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek köszönhetően pedig pontos és tartós eredményekre képesek. A professzionális mérnöki tervezést a könnyen használható funkciók egészítik ki.

Hívja életre a legélethűbb színeket!
A 10 + 1 színkomponensű UltraChrome HDX Standard (világos szürke színt is tartalmazzó) pigmenttintakészlet segítségével az SC-P7000 és SC-P9000 a Pantone® által minősített színek 98%-át képes biztosítani a hihetetlenül pontos eredmény érdekében. A felsőkategóriás fotó és képzőművészeti reprodukció piacon különösen előnyös a nyomtató használata, hiszen még a legbonyolultabb színeket is képes színhelyesen megjeleníteni.

Megbízható és hatékony
Az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek és az automatikus fúvóka-ellenőrzésnek köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek a legkiválóbb minőségű nyomtatásban. A nyomtatóval konzisztens színreprodukciót érhet el, ráadásul drága bővítményekre sincs szükség – hála az Epson Colour Calibration színkalibrációs segédprogramnak és az X-Rite technológiát használó opcionális Spectroproofernek, amelyek gyors és pontos színmérést biztosítanak.

Egyszerűen használható és költséghatékony
A nyomtató megtervezése során elsődleges szempontjaink a könnyű használhatóság és a megbízhatóság voltak. A jól áttekinthető LCD kezelőpanel és menü gyors és egyszerű papírcserét tesz lehetővé, míg a választható, 350 ml-es és 700 ml-es kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok hosszabb üzemidőt biztosítanak a cserék között. Az opcionális, 320 GB-os merevlemezzel a felhasználók tárolhatnak a nyomtatón is munkákat nyomtatásra készen. A letárolt munkákról bármikor lehet másolatot készíteni közvetlenül a nyomtató menűjéből 1 - 99 pédányban.

Újdonságok és fejlesztések az elöző generációs Epson Stylus Pro 7900 / 9900 nyomtatókhoz képest:

- Az PrecisionCore fej tinta taszító bevonattal van gyártva, amely jellentősen csökkenti a por leragadás esélyét, így sokkal ritkábban van szükség fejtisztitásra

- Az új feljesztésű UltraChrome HDX fotó fekete tinta 1,5x sűrűbb anyagból van. Ezáltal tovább nőtt az elérhető maximális fekete denzítás. Premium Glossy fotó papíron 2,8 Dmax.

- Az új fejbe épített levilágító rendszer, képes a fuvokák ellenörzésére anélkül, hogy fuvókatesztet kellene nyomtatni. Ezentul még kevesebb tinta megy veszendőbe az ellenőrzések során.

- Az ingyenesen letölthető Epson LFP Acounting Tool program használatával, pontosan nyomon követheti nyomtatási költségeit. Az utolsó 10 nyomtatási feladat bármikor lekérdezhető a nyomtatóból és 0,01 ml pontossággal színenként megállaptható a tintafogyasztás valamint az elhasznált média mennyisége cm2-ben megadva.

 

 

 

      Árjegyzékek:

Letölthető PDF adatlapok:

Epson SureColor SC-P7000

Epson SureColor SC-P9000

Lényeges jellemzők

•UltraChrome HDX standard pigmenttinták:A legjobb fotónyomtatást biztosítja a kétféle szürke szín árnyalatnak köszönhetően (30% és 18%)
•TFP PrecisionCore nyomtatófej:Kiegyensúlyozott eredmény és kiváló minőségű, megbízható nyomtatás
•Nagy kapacitású tintapatronok:Hosszabb üzemidő a patroncserék között
•Alacsonyabb költségek:Nagy kapacitású tintapatronok a hosszabb üzemidőhöz, kisebb teljesítményfelvétel
•Egyszerű használat:Jól áttekinthető LCD kezelőpanel és opcionális 320 GB-os merevlemez

Ajánlott opcionális kiegészítők

Epson CoverPlus 3 évre kiterjesztett helyszini garancia - CP03OSSECE39

320GB merevlemez egység - C12C848031

Automatikus első felcsévélő orsó (csak a 44" formátumú nyomtatókhoz) - C12C815321

Termék bemutató videó

Az EPSON SureColor SC-P7000V összehasonlítása a Stylus Pro 7900 nyomtatóval