MARKER Kellékanyagok Rendelés Kapcsolat

EPSON SureColor SC-P6500E, SC-P6500D, SC-P6500DE és SC-P8500D

Termelékeny kereskedelmi fotó- és poszter nyomtatók 24" (610mm) és 44" (1118mm) nyomtatási szélességben

Képzeljen el egy olyan széles formátumú nyomtatót, amelyet úgy terveztek, hogy hihetetlen minőséget és sebességet érjen el innovatív, automatikus kettős tekercsváltással. A teljesen újragondolt nyomtató kialakítással és új automatikus kéttekercses képességgel rendelkező SureColor SC-P6500DE, SC-P6500D és P8500D nyomtatókkal zökkenőmentesen megoldható a tekercsről tekercsre nyomtatás is. Az egyik tekercsadagoló felcsévélőként is tud működni. Ez a kényelmes, az Ön termelési igényeinek megfelelően tervezett nyomtató testre szabható funkciókat és egyszerű előlapi adagolást és kezelést kínál, hogy új szintű termelékenységet biztosítson vállalkozása számára.

Az új 6 színű UltraChrome® PRO6 tinta készlet a szürkével kiegészítve olyan élénk, gyönyörű kimeneteket produkál, amelyek vetekednek a hasonló 8 színű nyomtatókkal. A készülék fotó fekete, matt fekete, cián, bíbor, sárga és szürke színeket tartalmaz.

Az Epson SC-P6500D és SC-P8500D modellek esetén JPG, TIFF, PDF, PS és EPS fájlok nyomtatása a beépített Adobe PS3 RIP egység segítségével.
Az innovatív beépített Adobe PostScript3 print szerver négy Intel® Atom CPU-val gyorsan feldolgozza a bonyolult PDF-adatokat, és képes az átlátszó tervezési rétegeket is pontosan reprodukálni, akár háromszor gyorsabban, mint a korábbi generációk. A Postscript modul segítségével lehetséges CMYK nyomdai emuláció nyomtatása, vagy hot folderből történő nyomtatás is.

Hihetetlen teljesítmény kompromisszumok nélkül
Az új 2,64" (6,7 cm) magas Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejben színenként 800 fúvóka található (a korábbi modellekben 360 fúvóka volt). Így minden minőségben jellemzően 2,5x gyorsabb nyomtatás érhető el. Maximális sebesség vázlat módban másolópapírra 150 m2/óra. Legjobb minőségben fotó papírra 9 m2/óra.

Egyszerűen használható és költséghatékony
A nyomtató megtervezése során elsődleges szempontok a kis helyigény a könnyű használhatóság voltak. A jól áttekinthető LCD kezelőpanel és menü gyors és egyszerű papírcserét tesz lehetővé, míg a választható, 350 ml-es és 700 ml-es kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok hosszabb üzemidőt biztosítanak a patroncserék között. Az opcionális, 1 TB-os SSD merevlemezzel a felhasználók nyomtatásra kész munkákat a nyomtatón is tárolhatnak. A letárolt munkákról bármikor lehet közvetlenül a nyomtató menüjéből, 1 - 99 példányban, másolatot készíteni.

Újdonságok és fejlesztések az elöző generációs Epson SureColor SC-P6000 / 8000 sorozatú nyomtatókhoz képest

 • A kompakt dizájnnak köszönhetően 26%-al kisebb helyen elfér, mint a korábbi modellek
 • Az új fejlesztésű 2,64" magas PrecisionCore MicroTFP fej és a színenkénti 800 fúvóka akár 2,5x gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé
 • Zökkenőmentes, kéttekercses termelékenység. Automatikus váltás két nyomathordozó között a típusa vagy mérete alapján. Vagy használja a második tekercsadagolót a tekercsről tekercsre történő gyártásnál felcsévélőként. (kivéve az SC-P6500E)
 • Nagy sebességű kapcsolatok a USB 3.0, Gigabit Ethernet vagy Wi-Fi® (2,4 GHz és 5 GHz) segítségével, hogy bármilyen munkafolyamathoz illeszkedjen.
 • Továbbfejlesztett biztonsági funkciók és informatikai eszközök - több mint 28 továbbfejlesztett biztonsági funkció az irodai vagy távoli irodák számára, beleértve a hardveres titkosítást, IC kártya opciót a felhasználó-ellenőrzéshez és -követéshez.
 • Az ingyenes Epson Media Installer szoftver segítségével minden elérhető gyári EPSON média könnyedén telepíthető Windows és macOS operációs rendszerre is. A szoftver által letöltött média megjelenik a nyomtató menüjében és a nyomtató driverben is, továbbá az ICC profilokat is telepíti az operációs rendszer megfelelő mappájába.
 • A beépített hardveres Adobe PostScript Print Server segítségével a nyomtató képes közvetlenül feldolgozni a PostScript fájlokat (PDF, EPS) és a raszter fájlokat (Jpeg, TIFF, Cals-G4). A nyomtatási feladatokat elég egy Hot folder-be dobni ahonnan automatikusan feldogozásra kerül. Újdonság a korábbi modellekhez képest, hogy már a titkosított PDF-ek nyomtatása is lehetséges. Az Epson SC-P6500E és SC-P6500DE modell nem tartalmazza a PS3 RIP egységet.

Letölthető PDF adatlapok

Lényeges jellemzők

 • UltraChrome Pro6 pigmenttinták: élénk lenyűgöző fotó nyomatok és finom átmenetek a szürke tinta segítségével
 • Dupla magas TFP PrecisionCore nyomtatófej: kiváló minőségű, nagy sebességű nyomtatás
 • Automatikus váltás a 2 tekercsadagoló között a média típusa vagy mérete szerint vagy, ha elfogyott a papír az egyik tekercsből (kivéve a P6500E)
 • A második tekercsadagoló felcsévélőként is működhet. Támogatott a nyomtatási képpel kifelé vagy befelé felcsévélés is. (kivéve a P6500E)
 • PDF, EPS, TIFF és Jpg fájlok nyomtatása közvetlenül a beépített Adobe Postscript 3 RIP egység segítségével (kivéve a P6500E és P6500DE)

Ajánlott opcionális kiegészítők

 • Epson CoverPlus 3 évre kiterjesztett helyszíni garancia
 • Epson CoverPlus 4 évre kiterjesztett helyszíni garancia
 • Epson CoverPlus 5 évre kiterjesztett helyszíni garancia
 • 1TB SSD merevlemez egység az ismétlödő nyomtatási feladatok letárolásához
 • NFC kártyaolvasók és kártyák (külső gyártótól)
 • Tartalék tekercsadagoló orsó

Termék bemutató videó

Újonnan bevezetett technológiák és fejlesztések

Ajánlott nyomathordozók