MARKER INFORMATIKA KFT.

Pro Graphics+ Gold Partner

Információ: (+361) 459-6080

EPSON SureColor SC-P6500E, SC-P6500D, SC-P6500DE és SC-P8500D

Termelékeny kereskedelmi fotó- és poszter nyomtatók 24" (610mm) és 44" (1118mm) nyomtatási szélességben
Képzeljen el egy olyan széles formátumú fotónyomtatót, amelyet úgy terveztek, hogy hihetetlen minőséget és sebességet érjen el innovatív, automatikus kettős tekercsváltással. A teljesen újragondolt nyomtató kialakítással és új automatikus kéttekercses képességgel rendelkező SureColor SC-P6500DE, SC-P6500D és P8500D nyomtatókkal zökkenőmentesen megoldható a tekercsről tekercsre nyomtatás is. Az egyik tekercsadagoló felcsévélőként is tud működni. Ez a kényelmes, az Ön termelési igényeinek megfelelően tervezett nyomtató testreszabható funkciókat és egyszerű előlapi adagolást és kezelést kínál, hogy új szintű termelékenységet biztosítson vállalkozása számára.

Epson SC-P8500D

Az új 6 színű UltraChrome® PRO6 tinta készlet a  szürkével kiegészítve olyan élénk, gyönyörű kimeneteket produkál, amelyek vetekednek a hasonló 8 színű nyomtatókkal. Fotó fekete, matt fekete, cián, bíbor, sárga és szürke színeket tartalmazz.

Az Epson SC-P6500D és SC-P8500D modellek esetén JPG, TIFF, PDF, PS és EPS fileok nyomtatása a beépített Adobe PS3 egység segítségével.
Az innovatív beépített Adobe PostScript3 printszerver négy Intel® Atom CPU-val gyorsan feldolgozza a bonyolult PDF-adatokat, és az átlátszó tervezési rétegeket pontosan reprodukálja, akár háromszor gyorsabban, mint a korábbi generációk. Segítségével lehetséges CMYK nyomdai emuláció nyomtatása is vagy hotfolderből történő nyomtatás.

Hihetetlen teljesítmény kompromisszumok nélkül
Az új 2,64" (6,7 cm) magas Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejben színenként 800 fuvóka található (a korábbi modellekben 360 fuvóka volt). Így minden minőségben jellemzően 2,5x gyorsabb nyomtatás érhető el. Maximális sebesség vázlat módban másolópapírra 150 m2/óra. Legjobb minőségben fotó papírra 9 m2/óra.

Egyszerűen használható és költséghatékony
A nyomtató megtervezése során elsődleges szempontok a kis helyigény a könnyű használhatóság voltak. A jól áttekinthető LCD kezelőpanel és menü gyors és egyszerű papírcserét tesz lehetővé, míg a választható, 350 ml-es és 700 ml-es kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok hosszabb üzemidőt biztosítanak a cserék között. Az opcionális, 1 TB-os SSD merevlemezzel a felhasználók tárolhatnak a nyomtatón is munkákat nyomtatásra készen. A letárolt munkákról bármikor lehet másolatot készíteni közvetlenül a nyomtató menűjéből 1 - 99 pédányban.

Újdonságok és fejlesztések az elöző generációs Epson SureColor SC-P6000 / 8000 sorozatú nyomtatókhoz képest:

  • A kompakt dizájnnak köszönhetően 26%-al kisebb helyen elfér mint a korábbi modellek
  • Az új fejlesztésű 2,64" magas PrecisionCore MicroTFP fej és a szinenkénti 800 fuvóka akár 2,5x gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé
  • Zökkenőmentes, kéttekercses termelékenység. Automatikus váltás két nyomathordozó között a típusa vagy mérete alapján. Vagy használja a második tekercsadagolót a tekercsről tekercsre történő gyártásnál felcsévélőként. (kivéve az SC-P6500E)
  • Nagy sebbességű kapcsolatok a USB 3.0, Gigabit Ethernet vagy Wi-Fi® (2,4 GHz és 5 GHz) segítségével, hogy bármilyen munkafolyamathoz illeszkedjen.
  • Továbbfejlesztett biztonsági funkciók és informatikai eszközök - több mint 28 továbbfejlesztett biztonsági funkció az irodai vagy távoli irodák számára, beleértve a hardveres titkosítást, IC kártya opciót a felhasználó-ellenőrzéshez és -követéshez.
  • Az ingyenes Epson Media Installer szoftver segítségével minden elérhető gyári EPSON média könnyedén telepíthető Windows és macOS operációs rendszerre is. A szoftver által letöltött média megjellenik a nyomtató menűjében és a nyomtató driverben is, továbbá az ICC profilokat is telepíti az operációs rendszer megfelelő mappájába.
  • A beépített hardveres Adobe PostScript Print Server segítségével a nyomtató képes közvetlenül feldolgozni a PostScript fileokat (PDF, EPS) és a raster fileokat (Jpeg, TIFF, Cals-G4). A nyomtatási feladatokat elég egy Hotfolder-be dobni ahonnan automatikusan feldogozásra kerül. Újdonság a korábbi modellekhez képest, hogy már a titkosított PDF-ek nyomtatása is lehetséges. Az Epson SC-P6500E és SC-P6500DE modell nem tartalmazza a PS3 print szervert.

 

Letölthető PDF adatlapok:

Lényeges jellemzők

  • UltraChrome Pro6 pigmenttinták: élénk lenyügöző fotó nyomatok és finom átmenetek a szürke tinta segítségével
  • Dupla magas TFP PrecisionCore nyomtatófej: kiváló minőségű, nagy sebességű nyomtatás
  • Automatikus váltás a 2 tekercsadagoló között a média tipusa vagy mérete szerint vagy, ha elfogyott a papír az egyik tekercsből (kivéve a P6500E)
  • A második tekercsadagoló felcsévélőként is müködhet. Támogatott a nyomtatási képpel kifelé vagy befelé felcsévélés is. (kivéve a P6500E)
  • PDF, EPS, TIFF és Jpg fájlok nyomtatása közvetlenül a beépített Adobe Postscript 3 printszerver segítségével (kivéve a P6500E és P6500DE)

Ajánlott opcionális kiegészítők

  • Epson CoverPlus 3 évre kiterjesztett helyszini garancia
  • Epson CoverPlus 4 évre kiterjesztett helyszini garancia
  • Epson CoverPlus 5 évre kiterjesztett helyszini garancia
  • 1TB SSD merevlemez egység az ismétlödő nyomtatási feladatok letárolásához
  • NFC kártyaolvasók és kártyák (külső gyártótól)
  • Tartalék tekercsadagoló orsó

Termék bemutató videó

Újonnan bevezetett technológiák és fejlesztések

Ajánlott nyomathordozók