MARKER Kellékanyagok Rendelés Kapcsolat

EPSON SureColor SC-P20000

Nagy teljesítményű, rendkívül gyors nyomtató professzionális nyomat minőséghez 1626mm / 64" nyomtatási szélességben

Ez a nagyformátumú fotónyomtató egyetlen csomagban ötvözi a rendkívüli teljesítményt, a fantasztikus nyomtatási minőséget, illetve a könnyű használatot. A fotólaborok, utcai boltok, fénymásolószalonok és a házon belüli nyomtatási megoldásokat kereső vállalatok számára tervezett SC-P20000 nyomtató kiváló minőségű fotók, POS anyagok, valamint plakátok széles választékát készítheti el

Epson SureColor SC-P20000

A kiváló teljesítmény minőségi kompromisszumok nélkül
Az alacsonyabb minőségi beállításokkal is kiemelkedő eredményekre képes PrecisionCore MicroTFP nyomtatófejnek köszönhetően a felhasználók a rendkívüli teljesítmény mellett a kiváló minőséget sem veszítik el. A precíziós nyomathordozó-adagoló rendszernek köszönhetően – amely egy új fejlesztésű, kamera alapú papíradagoló-stabilizátort és papír induktív görgőrendszert is magában rejt – biztos lehet a nyomtató folyamatos működésében.

Pontos, precíz és megbízható nyomtatás
Az új Epson UltraChrome Pro 10-színű tintakészlettel biztos lehet a nyomatok lenyűgöző színvilágában. Az új, nagy pigmentsűrűségű fotó fekete és matt fekete tintáknak köszönhetően a nyomtató mély és gazdag fekete színeket biztosít. Az új K4 (fekete + 3 szürke árnyalat) és a Multi Size Droplet technológiának (MSDT) köszönhetően a korábbinál jobb színátmenetek érhetők el kisebb szemcsézettség mellett. A konzisztenciát biztosító Epson Colour Calibration színkalibrációs segédprogram alkalmazásával a színkezelést további drága programok használata nélkül is bármikor könnyedén elvégezheti.

Könnyű kezelés és karbantartás
A könnyen átlátható illusztrációkat tartalmazó felhasználói útmutatónak és a színes LCD kijelzőnek köszönhetően a nyomtató használata rendkívül egyszerű már az első pillanattól kezdve. Ami pedig a nyomathordozó kezelését, cseréjét és váltását illeti – mindezen folyamatok könnyedén és gyorsan elvégezhetők. A nyomtató fedelén található átlátszó ablak, valamint a tekercs burkolatán található ablak lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomtatás közben is ellenőrizhessék a nyomtatási állapotot és a fennmaradó nyomathordozó mennyiségét. A nyomtatófejnek a nyomtatás befejezését követő pozíciója lehetővé teszi a felhasználó számára a fej és a tintasapka tisztítását, így segítve a karbantartási költségek alacsonyan tartását.


Egyszerűen használható és költséghatékony
A nyomtató megtervezése során elsődleges szempontjaink a könnyű használhatóság és a megbízhatóság voltak. A jól áttekinthető LCD kezelőpanel és menü gyors és egyszerű papírcserét tesz lehetővé, a 700 ml-es kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok hosszú üzemidőt biztosítanak a cserék között. Az opcionális, 320 GB-os merevlemez segítségével a felhasználók szimultán nyomtathatnak egyszerre a számítógépes hálózaton keresztül a nyomtatóra. A feladatok letöltődnek a nyomtató merevlemezére és onnan sorban egymás után kerülnek kinyomtatásra. A felhasználók munkákat is tárolhatnak a nyomtatón, nyomtatásra készen. A letárolt munkákról bármikor, közvetlenül a nyomtató menüjéből, 1 - 99 példányban lehet másolatot készíteni.

Újdonságok és fejlesztések az előző generációs Epson Stylus Pro 11880 nyomtatóhoz képest

- A PrecisionCore microTFP fej 6,7 cm-es csíkot nyomtat egy menetben. Két sorban összesen 800 fúvóka található színenként a korábbi 360 fúvóka helyett. Ennek köszönhetően minden felbontásban nagyságrenddel gyorsabban nyomtat az új fej. 600 dpi mellett ~16 m2/óra, de még a maximális 2400dpi melett is ~4 m2/óra sebességgel nyomtathat fotó minőségben.

- Az új fejlesztésű UltraChrome HD fotó fekete tinta 1,5x sűrűbb anyagból van. Ezáltal tovább nőtt az elérhető maximális fekete denzitás. Premium Glossy fotó papíron 2,8 Dmax.

- Az új fejbe épített levilágító rendszer, képes a fúvókák ellenőrzésére anélkül, hogy fúvókatesztet kellene nyomtatni. Ezentúl még kevesebb tinta megy veszendőbe az ellenőrzések során.

- Az ingyenesen letölthető Epson LFP Acounting Tool program használatával, pontosan nyomon követheti nyomtatási költségeit. Az utolsó 10 nyomtatási feladat bármikor lekérdezhető a nyomtatóból és 0,01 ml pontossággal színenként megállaptható a tintafogyasztás valamint az elhasznált média mennyisége cm2-ben megadva.

Pro Graphics+ Gold Partner

Letölthető PDF adatlapok

Lényeges jellemzők

 • UltraChrome Pro pigmenttinták: A legjobb fotónyomtatást biztosítja a három szürke színárnyalatnak köszönhetően
 • PrecisionCore microTFP nyomtatófej: Kiemelkedően nagy nyomtatási sebesség és kiváló minőségű, megbízható nyomtatás
 • Alacsonyabb költségek: Nagy kapacitású tintapatronok a hosszabb üzemidőhöz, kisebb teljesítményfelvétel
 • Opcionális 320 GB-os merevlemez a gyors párhuzamos munka támogatásához
 • Precíziós nyomathordozó-adagoló technológia, automatikusan korrigálja a média esetleges elcsúszását

Ajánlott opcionális kiegészítők

 • Epson CoverPlus 3 évre kiterjesztett helyszíni garancia - CP03OSSECE20
 • Epson CoverPlus 4 évre kiterjesztett helyszíni garancia - CP04OSSECE20
 • Epson CoverPlus 5 évre kiterjesztett helyszíni garancia - CP05OSSECE20
 • 320GB merevlemez egység - C12C848031
 • Automatikus első felcsévélő orsó - C12C932201A0

Ajánlott opcionális szoftverek

 • AutoCAD LT: CAD tervezéshez és nyomtatáshoz
 • Adobe Lightroom: fotó nyomtatáshoz és RAW file konvertáláshoz
 • efi Fiery XF RIP szoftver: Proof nyomtatáshoz
 • Mirage by DINAX: Kiterjesztett nyomtatási funkciók Adobe™ Photoshop™, Adobe™ Photoshop™ Elements, Adobe™ InDesign™, Adobe™ Illustrator™ és Adobe ™ Lightroom szoftverekhez. Pld: ICC profil készítés, bármilyen hosszú panoráma nyomtatás.

Ajánlott nyomathordozók