MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6080 Megrendelés leadása

EPSON SureColor SC-P10000 és SC-P20000

Nagy teljesítményű, rendkivül gyors nyomtatók professzionális nyomat minőséghez 44" (SC-P10000) és 64" (SC-P20000) nyomtatási szélességben

Ezek a nagyformátumú fotónyomtatók egyetlen csomagban ötvözik a rendkívüli teljesítményt, a fantasztikus nyomtatási minőséget, illetve a könnyű használatot. A fotólaborok, utcai boltok, fénymásolószalonok és a házon belüli nyomtatási megoldásokat kereső vállalatok számára tervezett SC-P10000 és P20000 nyomtatókkal kiváló minőségű fotók, POS anyagok, valamint plakátok széles választékát készítheti el

Epson SureColor SC-P20000

A kiváló teljesítmény minőségi kompromisszumok nélkül
Az alacsonyabb minőségi beállításokkal is kiemelkedő eredményekre képes PrecisionCore MicroTFP nyomtatófejnek köszönhetően a felhasználók a rendkívüli teljesítmény mellett a kiváló minőséget sem veszítik el. A precíziós nyomathordozó-adagoló rendszernek köszönhetően – amely egy új fejlesztésű, kameraalapú papíradagoló-stabilizátort és papírinduktív görgőrendszert is magában rejt – biztos lehet a nyomtató folyamatos működésében.

Pontos, precíz és megbízható nyomtatás
Az új Epson UltraChrome Pro 10-színű tintakészlettel biztos lehet a nyomatok lenyűgöző színvilágában. Az új, nagy pigmentsűrűségű fotófekete és mattfekete tintáknak köszönhetően a nyomtató mély és gazdag fekete színeket biztosít. Az új K4 (fekete + 3 szürke árnyalat) és a Multi Size Droplet technológiának (MSDT) köszönhetően a korábbinál jobb színátmenetek érhetők el kisebb szemcsézettség mellett. A konzisztenciát biztosító Epson Colour Calibration színkalibrációs segédprogram alkalmazásával a színkezelést további drága programok használata nélkül is bármikor könnyedén elvégezheti.

Könnyű kezelés és karbantartás
A könnyen átlátható illusztrációkat tartalmazó felhasználói útmutatónak és a színes LCD kijelzőnek köszönhetően a nyomtató használata rendkívül egyszerű már az első pillanattól kezdve. Ami pedig a nyomathordozó kezelését, cseréjét és váltását illeti – mindezen folyamatok könnyedén és gyorsan elvégezhetők. A nyomtató fedelén található átlátszó ablak, valamint a tekercs burkolatán található ablak lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomtatás közben is ellenőrizhessék a nyomtatási állapotot és a fennmaradó nyomathordozó mennyiségét. A nyomtatófejnek a nyomtatás befejezését követő pozíciója lehetővé teszi a felhasználó számára a fej és a tintasapka tisztítását, így segítve a karbantartási költségek alacsonyan tartását.


Egyszerűen használható és költséghatékony
A nyomtató megtervezése során elsődleges szempontjaink a könnyű használhatóság és a megbízhatóság voltak. A jól áttekinthető LCD kezelőpanel és menü gyors és egyszerű papírcserét tesz lehetővé, a 700 ml-es kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok hosszú üzemidőt biztosítanak a cserék között. Az opcionális, 320 GB-os merevlemez segítségével a felhasználók szimultán nyomtathatnak egyszerre a számítógépes hálózaton keresztül a nyomtatóra. A feladatok letöltödnek a nyomtató merevlemezére és onnan sorban egymás után kinyomtatásra kerülnek. De tárolhatnak a nyomtatón is munkákat nyomtatásra készen. A letárolt munkákról bármikor lehet nyomtatást elindítani közvetlenül a nyomtató menűjéből 1 - 99 pédányban.

Újdonságok és fejlesztések az elöző generációs Epson Stylus Pro 11880 nyomtatóhoz képest:

- A PrecisionCore microTFP fej 6,7 cm-es csíkot nyomtat egy menetben. Két sorban összesen 800 fuvóka található színenként a korábbi 360 fuvóka helyett. Ennek köszönhetően minden felbontásban nagyságrenddel gyorsabban nyomtat az új fej. 600 dpi melett ~16 m2/óra, de még a maximális 2400dpi melett is ~4 m2/óra sebességgel nyomtathat fotó minőségben.

- Az új feljesztésű UltraChrome HD fotó fekete tinta 1,5x sűrűbb anyagból van. Ezáltal tovább nőtt az elérhető maximális fekete denzítás. Premium Glossy fotó papíron 2,8 Dmax.

- Az új fejbe épített levilágító rendszer, képes a fuvokák ellenörzésére anélkül, hogy fuvókatesztet kellene nyomtatni. Ezentul még kevesebb tinta megy veszendőbe az ellenőrzések során.

- Az ingyenesen letölthető Epson LFP Acounting Tool program használatával, pontosan nyomon követheti nyomtatási költségeit. Az utolsó 10 nyomtatási feladat bármikor lekérdezhető a nyomtatóból és 0,01 ml pontossággal színenként megállaptható a tintafogyasztás valamint az elhasznált média mennyisége cm2-ben megadva.

 

 

 

      Árjegyzékek:

Letölthető PDF adatlapok:

Epson SureColor SC-P20000 adatlap magyar

Epson SureColor SC-P10000 és SC-P20000 részletes leírás angol

Lényeges jellemzők

•UltraChrome Pro pigmenttinták:A legjobb fotónyomtatást biztosítja a három szürke szín árnyalatnak köszönhetően
•PrecisionCore microTFP nyomtatófej:Kiemelkerően nagy nyomtatási sebeség és kiváló minőségű, megbízható nyomtatás
•Alacsonyabb költségek:Nagy kapacitású tintapatronok a hosszabb üzemidőhöz, kisebb teljesítményfelvétel
•Opcionális 320 GB-os merevlemez a gyors párhuzamos munka támogatásához
•Precíziós nyomathordozó-adagoló technológia, automatikusan korrigálja a média esetleges elcsuszását

Ajánlott opcionális kiegészítők

Epson CoverPlus 3 évre kiterjesztett helyszini garancia - CP03OSSECE20

320GB merevlemez egység - C12C848031

Automatikus első felcsévélő orsó (a 64" formátumú nyomtatókhoz) - C12C932201A0

Ajánlott opcionális szoftverek

AutoCAD LT: CAD tervezéshez és nyomtatáshoz

Adobe Lightroom: fotó nyomtatáshoz és RAW file konvertáláshoz

efi Express és XF RIP szoftverek: Proof nyomtatáshoz

Mirage by DINAX: Kiterjsztett nyomtatási funkciók Adobe™ Photoshop™, Adobe™ Photoshop™ Elements, Adobe™ InDesign™, Adobe™ Illustrator™ és Adobe ™ Lightroom szoftverekhez. Pld: ICC profil készítés, bármilyen hosszú panoráma nyomtatás.