Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Epson WorkForce WP-M4525DNF

letölthető műszaki adatlap

és WP-M4595DNF*

letölthető műszaki adatlap

fekete - fehér tintasugaras többfunkciós nyomtató és FAX készülék irodai használatraAz Epson WorkForce Pro WP-M4525 DNF / WP-M4595DNF ideális olyan vállalatok számára, ahol havonta legalább 1500 oldalt (három csomag papírt) nyomtatnak. Ez a kétoldalas üzleti tintasugaras, multifunkciós nyomtató alacsony üzemeltetési költséget biztosít az 50 százalékkal alacsonyabb CPP-nek*, illetve a lézernyomtatókhoz* képest 80 százalékkal alacsonyabb energiafogyasztásnak köszönhetően.

A fekete-fehér lézernyomtatókkal szemben tisztább, környezetbarátabb alternatívát kínáló típus a piacon az első professzionális fekete-fehér tintasugaras nyomtató vállalati használatra. Egy patronnal 10 000 oldalt** nyomtatni képes készülék karbantartási igénye alacsony, hiszen kevesebbszer kell patront cserélni.

Csak a tintapatron és az elhasználódott festékpárna az, amit cserélni kell, így a lézernyomtatók patronja, beégető egysége és fotokonduktora által korábban elfoglalt hely felszabadul.

Az Epson WorkForce Pro WP-M4525 DNF automatikus kétoldalas nyomtatási, másolási, színes szkennelési és faxolási funkciókat biztosít. A vállalatnál így kiváló minőségű fekete-fehér nyomatok készíthetők, amelyek ellenállnak a víznek, a szövegkiemelőnek, és nem fakulnak ki, hiszen azonnal száradnak. A készülék összesen 330 lapos papírkapacitással rendelkezik, amelyből 250 lap az elülső papírtálcába, 80 lap a hátsó papírtálcába kerül, így a felhasználó nyugodtan koncentrálhat a munkára a papírtálcák feltöltése helyett.

A termék kompatibilis az Epson mobil nyomtató alkalmazásával, az iPrint szolgáltatással, lehetővé téve, hogy a felhasználók vezeték nélkül nyomtathassanak dokumentumokat okostelefonokról és táblagépekről az irodán belül.


Multifunkciós
Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás
Kis karbantartási igény
Ultra nagy kapacitású tintapatronok
Alacsony költségek
Akár 50%-kal alacsonyabb lapköltség*
Környezetbarát
80%-kal alacsonyabb energiafelhasználás*
Nagy teljesítmény
Gyors, automatikus kétoldalas nyomtatás

* Postscript lapleíró nyelv /PCL-5/PCL-6 lapleíró nyelvek


Összehasonlítás a Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban 2011. utolsó negyedévében értékesített legjobb tíz A4 fekete-fehér lézernyomtatóval és multifunkciós készülékkel 30 ppm alatt az IDC felmérése alapján. A lapköltséget a gyártóknak a 2012. márciusában érvényes, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban kiadott hivatalos festékpatron-árlistája és kapacitása alapján, az energiafogyasztást pedig a gyártók 2011. júliusában publikált, a Nyomtatás/Átlag módra vonatkozó adatai alapján számítottuk ki.
A fenti kapacitás a nyomtatott lapok körülbelüli száma ISO/IEC 24711 tesztek használatával alapértelmezett módban, egyoldalas, folyamatos nyomtatási eljárással, az ISO/IEC 19752 szabványban megadott fekete-fehér tesztminta használatával.