MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

EPSON Workforce WF-M5690DWF

A termék forgalmazása megszűnt!

A nyomtatót receptnyomtáshoz is használhatja!
A beállítási segédletet itt találja

Letölthető adatlap

Háziorvosi rendelőknek és irodáknak ajánlott nagy teljesítményű fekete-fehér másoló. Két tálcájából kényelmesen adagolhatók a receptek illetve az A4 - es papírok. A hátsó tálca segítségével A4 - es boríték is adagolható, szemben például a lézernyomtatókkal. Duplex kétoldali nyomtatás, szkennelés és másolás!
 
Környezetbarát
A WF-M5690DWF akár 80 százalékkal kevesebb áramot használ a versenytársak fekete-fehér lézernyomtatóihoz képest*, részben hőmentes technológiájának köszönhetően. Nem bocsát ki ózont, a továbbfejlesztett csendes nyomtatási üzemmód és a ventilátorzaj hiánya nyomtatás közben vagy után ideálissá teszi használatát az irodai környezetben.

Alacsony költségek

A WF-M5690DWF akár 10 000 oldal** nyomtatására alkalmas nagy kapacitású tintapatronjainak használatával hosszabb ideig nyomtathat – alacsonyabb fenntartási költségek mellett. A lézernyomtatókhoz képest ráadásul kevesebb cserélendő alkatrésszel rendelkezik.

Időt takarít meg

Ez a hatékony üzleti nyomtató akár 34 lap/perc nyomtatási sebességre képes (20 lap/perc ISO nyomtatási sebesség***). A maximum 580 oldalas papírkapacitás miatt kevesebb időt kell töltenie papírújratöltéssel, a havi 35 000 oldalas terhelhetőségnek**** köszönhetően pedig bátran nyomtathat nagy mennyiségben.

Üzleti célokra tervezve
A PrecisionCore technológia a motorja az Epson minőség iránti elkötelezettségének az irodai, kereskedelmi és ipari nyomtatásban szükséges nagy sebességek biztosításával. A DURABrite Ultra tintának köszönhetően a nyomatok gyorsan megszáradnak. A Wi-Fi Direct funkció révén routerhez való csatlakozás nélkül nyomtathat a támogatott vezeték nélküli eszközökről. Az Email Print for Enterprise***** funkcióval biztonságosan küldhet dokumentumokat közvetlenül a multifunkciós nyomtatóra. A közvetlen és Pull printing móddal is elérhető, biztonságos rendszer könnyedén illeszkedik a már meglévő IT-infrastruktúrába.

 

Környezetbarát

Akár 80 százalékkal alacsonyabb áramfogyasztás a versenytársak fekete-fehér lézernyomtatóihoz képest*

Ritka beavatkozást igénylő

Nyomtasson, szkenneljen, faxoljon és másoljon minimális állásidő mellett

Időt takarít meg

A nagyobb papírkapacitás miatt kevesebb időt kell újratöltéssel töltenie

Üzleti célokra tervezve

PDL-kompatibilitás (PCL és Adobe PostScript 3)

Precision Core technológia

Az Epson legfejlettebb nyomtatófej-technológiája