MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Workforce WF-5620DWFA termék forgalmazása megszűnt!

A nyomtatót receptnyomtáshoz is használhatja!
A beállítási segédletetitt találja

Letölthető adatlap

A négyfunkciós WF-5620DWF előnyei közé tartozik az alacsony üzemeltetési költség, az alacsony áramfogyasztás, a nagy nyomtatási sebesség és a könnyű üzleti integráció céljából kifejlesztett funkciók. Az automatikus kétoldalas nyomtatás, szkennelés, másolás és faxolás segítségével minden munka egyszerűvé és hatékonnyá válik, használatukkal a nyomtató tökéletesen beleillik az üzleti környezetbe. Közvetlen nyomtatás és szkennelés USB-memóriáról, emellett titkosított nyomtatás funkcióval is rendelkezik, azaz a feladatokat PIN kóddal lehet a nyomtatónak kiadni.
 
Környezetbarát
A WF-5620DWF akár 80 százalékkal kevesebb áramot használ a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest*, a hőtermelés nélküli technológiájának köszönhetően. Nem bocsát ki ózont, és a továbbfejlesztett csendes nyomtatási üzemmód valamint a ventilátorzaj hiánya ideálissá teszi használatát az irodai környezetben.


Alacsony költségek

A többfunkciós WorkForce Pro WF-5620DWF oldalankénti költsége akár 50 százalékkal alacsonyabb a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest* . A nagy kapacitású, akár 4000 oldalhoz elegendő tintapatronokkal további költséget takarít meg**. A lézernyomtatókhoz képest ráadásul kevesebb cserélendő alkatrésszel rendelkezik..

Időt takarít meg

Ez a hatékony üzleti nyomtató a tipikus nyomtatási feladatokban gyorsabb, mint egy lézernyomtató*, hiszen akár 34 oldal/perc fekete és 30 oldal/perc színes nyomtatásra, valamint 20 oldal/perc ISO nyomtatási sebességre képes mindkét módban***. Az 580 oldalas papírkapacitás miatt kevesebb időt kell töltenie papírújratöltéssel, valamint havi 35 000 oldalas terhelhetőséggel rendelkezik****

Üzleti célokra tervezve
A PrecisionCore-technológia a bizonyítéka az Epson minőség iránti elkötelezettségének, valamint ezáltal biztosítja az irodai, kereskedelmi és ipari nyomtatásban szükséges nagy sebességet. A DURABrite Ultra tintának köszönhetően a nyomatok vízállóak és gyorsan megszáradnak. A szkennelési funkcióknak és az LDAP-támogatásnak köszönhetően ez a nyomtató könnyedén integrálódik az üzleti környezetbe. Az intuitív, színes érintőképernyő a funkciókat azonnal elérhetővé teszi, a hátsó kézi papírtálca pedig nyomatok széles választékára teszi lehetővé a nyomtatást.

 

Környezetbarát

Akár 80 százalékkal alacsonyabb áramfogyasztás a versenytársak fekete-fehér lézernyomtatóihoz képest*

Alacsony költségek

Akár 50 százalékkal alacsonyabb oldalköltség a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest

Időt takarít meg

Automatikus kétoldalas nyomtatás, szkennelés, másolás és faxolás

Üzleti célokra tervezve

Szkennelési funkciók és LDAP címjegyzék-támogatás és PDL emulációk

Precision Core technológia

Az Epson legfejlettebb nyomtatófej-technológiája