MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Workforce DS-80W hordozható szkenner


Letölthető adatlap

A DS-80W helytakarékos kialakítása miatt könnyen használható, beállítható és áthelyezhető, és használható áramforrás nélkül, így még könnyebb a feladatok szervezése. Felismeri, hogy hálózat nélküli vagy USB-módban van-e – nincs szükség beavatkozásra. A mellékelt OCR (optikai karakterfelismerés) és dokumentum-képalkotási szoftverrel létrehozhatók szerkeszthető szövegek és kereshető PDF-ek, míg a TWAIN-driverek lehetővé teszik a harmadik felű alkalmazásokkal történő zökkenőmentes integrációt.

Szkennelés bárhonnan

A DS-80W modell beépített Wi-Fi-vel, akkumulátorral és LCD-kijelzővel rendelkezik, amely valódi mobilitást biztosít, így bárhol oldalanként mindössze 4 mp-es sebességgel szkennelhet. Ha a készülék teljesen fel van töltve, akár 300 oldalt szkennelhet anélkül, hogy áramforrásra lenne szüksége. Ezáltal ideális a mobil dolgozók számára, akiknek útközben kell szkennelniük, vagy olyan helyeken, ahol korlátozott hely áll rendelkezésre.


Jó szervezettség

A DS modellekhez mellékelt szoftver magában foglalja a Document Capture Pro 2 és az Epson Scan 2.0 alkalmazásokat, valamint a TWAIN illesztőprogram támogatását, megkönnyítve ezzel az információk beszkennelését, mentését és megosztását az üzleti környezetben. A dokumentumok továbbfejlesztett elnevezése, elválasztása és elhelyezése könnyűvé és logikussá teszi a szkennelést. A felhasználók olyan általános formátumokban menthetnek és küldhetnek fájlokat, mint a PDF, a JPEG, a TIFF stb. Az automatikus adagoló móddal történő szkennelés felgyorsítja a szkennelési folyamatot, míg a CIS-érzékelő azonnali, felmelegedési idő nélküli szkennelést biztosít.


Rugalmas

A modell megbízható eszköz: számos dokumentum- és anyaghordozó-típust képes szkennelni. 35–270 g/m2-es papírt tud kezelni, akár 1,8 méter hosszúságig.

Szkennelés bárhonnan

Kis méretű és könnyű kialakítás

USB kábel vagy integrált akkumulátor

Szkenneljen akár 300 oldalt az akkumulátortöltések között

Nagy szkennelési sebesség

Akár négy másodperc laponként (8,5 lap/perc)

Egyszerűsítse a munkaterhelést

Folyamatos szkennelés az automatikus adagoló móddal

Szoftverek széles választékát tartalmazza

Document Capture Pro 2, Epson Scan 2.0 és TWAIN-meghajtótámogatás