MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Workforce DS-780N A4 dokumentumszkenner, automata lapadagolóvalLetölthető adatlap

Intelligens és biztonságos üzleti szkenner beépített hálózati és intelligens funkciókkal a gyors, nagy mennyiségű szkenneléshez és terjesztéshez.

Hálózati üzleti szkenner
Kiemelkedő biztonság
Az iparágban első lassú mód

A WorkForce DS-780N az Epson eddigi legintelligensebb üzleti szkennere, amely egy interaktív, lapadagolós, érintőképernyős modell beépített hálózatkezeléssel. Ez a modell lehetővé teszi a könnyű dokumentummegosztást, és számos innovatív funkcióval teremti meg a maximális biztonságot és irányítást, valamint a dokumentumkezelési sokoldalúságot. síkágyas lapolvasó és az 50 oldalas ADF egyesítése teszi lehetővé a kihívást jelentő dokumentumok széles körű szkennelését, beleértve könyveket, kötött dokumentumokat, útleveleket és érzékeny cikkeket, miközben gyorsan és egyszerűen szkennelhet nagy mennyiségű irodai dokumentumot. A kis helyigényének köszönhetően egyszerűen helyezhető el recepción és ügyfélkapcsolati környezetben, valamint irodai munkacsoportokban egyaránt.

 
Gyors, nagy mennyiségű szkennelés
A DS-780N modellt nagy mennyiségű hálózati szkenneléshez terveztük 100 lapos lapadagolóval (ADF), nagyon gyors színes szkennelési sebességgel – 45 lap/perc és 90 oldal/perc sebességgel 300 dpi esetén, és USB 3.0 kompatibilitással a közvetlen számítógépes kapcsolathoz.

A munkafolyamatot megkönnyítő intelligens funkciók
OkA szkennelést megkönnyítő innovatív funkciók, beleértve az iparág első lassú módját* a sérülékeny dokumentumokhoz, és a dupla lapadagolás érzékelés funkciót, amelynek segítségével borítékok és post-it jegyzetekkel ellátott dokumentumok is szkennelhetők. Az intuitív, színes LCD érintőkijelzős panel megkönnyíti a szkennelést, és számítógép nélkül is lehetővé teszi a feladatok létrehozását.

Beépített hálózati és biztonsági funkciók
A beépített hálózati funkciókkal rendelkező DS-780N a tökéletes megoldás szkennerpark kiépítésére. Az Epson Document Capture Pro 2.0** szoftvere tökéletes kezelést és biztonságot nyújt, amely lehetővé teszi a feladatok, a csoportok, az eszközök és a csatlakozási protokollok központi kezelését. A felhasználói hitelesítés történhet pin-kód, más gyártótól származó IC mágneskártya vagy felhasználói könyvtár (LDAP) segítségével, és a kezelőpanel lezárható az eszközhöz való hozzáférés korlátozása érdekében. Az előre meghatározott munkaprofilok biztosítják, hogy a beolvasott anyagok a megfelelő helyre kerülnek.

Használati jelentések és karbantartási riasztások

Az Epson Device Admin vagy a Document Capture Pro Server segítségével a DS-780N figyelmeztetést tud küldeni a rendszergazdának, ha karbantartást igényel, és részletes használati jelentést biztosít, amelyből egyértelműen látható, melyik eszközöket használják a legtöbbször, és hány szkennelést végeztek rajtuk, hogy megvalósulhasson a hatékony flottamenedzsment.

Beépített hálózatkezelés

Gyors és egyszerű csatlakoztatás és telepítés IC kártya vagy LDAP bejelentkezés segítségével

Gyors,nagy mennyiségű szkennelés

100 lapos automata lapadagoló és 45 lap/perc szkennelési sebesség 300 dpi felbontással

Kitűnő biztonság és szabályozás

Központi eszköz- és feladatkezelés, illetve zárolható kezelőpanel

Innovatív munkafolyamat-funkciók

Az iparágban első lassú üzemmód és dupla lapadagolás érzékelés funkció

Színes LCD kezelőpanel

Intuitív érintőképernyős vezérlés az egyszerű feladatfeldolgozáshoz