Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

EPSON Workforce DS-7500

Nagy sebességu A4- es dokumentum szkenner


Ezt a megbízható szkennert úgy tervezték, hogy zökkenomentesen integrálható legyen a meglévo dokumentumkezelo rendszerekbe, így biztosítja a nagy teljesítményu szkennelést igénylo folyamatok gyors és könnyu elvégzését.


Nagy sebességu szkenner: Akár 40 oldal/perc / 80 kép/perc sebesség

Automata lapadagoló:
Nagy kapacitású, 100 lapos automata lapadagoló

Problémamentes:
Dupla lapadagolás-érzékelo

Hálózatba kötheto:
Opcionális hálózati interfész panel

Környezetbarát: ENERGY STAR-tanúsítvány **


Az Epson WorkForce DS-7500 gyorsan és hatékonyan képes kezelni nagy mennyiségu dokumentumot. Akár 40 oldal/perc / 80 kép/perc szkennelési sebessége mellett problémamentes muködést biztosít a beépített 100 lapos automata lapadagoló, egymenetes duplex szkennelési funkció és dupla lapadagolás-érzékelo segítségével.

Az Epson Document Capture Pro szoftver leegyszerusíti a nagy sebességu szkennelés integrálását a dokumentumkezelo rendszerbe, így a munkafolyamat felgyorsítása mellett lehetové teszi a szükséges dokumentumok szkennelését, átalakítását és szétküldését szinte bármilyen dokumentumtárba vagy dokumentumkezelo rendszerbe.

A szkenner és funkciói megoszthatók több felhasználó között az opcionális hálózati interfész panel segítségével. A hálózati interfész panel a Document Capture Pro megoldással együtt lehetové teszi a ?push scan? funkciók használatát, valamint a ?szkennelés? *1 típusú parancsok, azaz többek között a szkennelés e-mailbe és a szkennelés Microsoft SharePoint alkalmazásba funkciók testreszabását. Ezek a funkciók könnyen elvégezhetové teszik a bonyolult feladatokat, növelik a felhasználók elégedettségét és szükségtelenné teszik a betanítást.

Az Epson ReadyScan LED technológia megszünteti a bemelegedési idot, garantálja a higanymentességet és csökkenti az energiafogyasztást. A szkenner ENERGY STAR-minosítéssel** is rendelkezik, ami a fenti tulajdonságaival együtt egy környezetbarát berendezést alkot az iroda számára.


* Szkennelés e-mailbe, SharePoint szolgáltatásba, nyomtatóra, internetes mappákba, hálózati mappákba, Google Docs szolgáltatásba
** Csak ENERGY STAR-minosítésu, nem hálózatba kapcsolt modellek, hálózati interfész panel használata nélkül