Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

EPSON Workforce DS-70000 A3

Tegye hatékonyabbá a dokumentumkezelési folyamatokat ezzel a megbízható és sokoldalú, A3-as méretu, hálózatkész, vállalatok számára készült szkennerrel!

Nagy teljesítményu, megbízható A3-as szkennelés az irodában is

Az Epson WorkForce DS-70000 a dokumentumok megbízható és kiváló minoségu rögzítését, átalakítását és a dokumentumkezelo rendszerekben való terjesztését kínálja Ez az A3-as dokumentumszkenner olyan vállalatok számára ideális, amelyek jelentos mennyiségu szkennelési feladattal rendelkeznek.


Nagy sebességu szkennelés: Szkennelési sebesség: 70 lap/perc, 140 kép/perc

Nagy kapacitású ADF: 200 db A3-as lap automata adagolása

Problémamentes: Kettosadagolás-érzékelés

Hálózatkompatibilis: Külön megvásárolható hálózaticsatlakozó-panel

Környezetbarát: ENERGY STAR-minosítés *


Ezt a nagy teherbírású készüléket arra terveztük, hogy integrálható legyen akár bonyolult IT-rendszerekbe is, ennek köszönhetoen több dokumentum egyszerre történo gyors és hatékony kezelésére képes. A szkenner percenkénti 70 lapos és 140 képes teljesítményével nagy mennyiségu feladat is probléma nélkül elvégezheto. A 200 db A3-as lapot kezelo automata lapadagolónak, az egymenetes kétoldalas szkennelésnek, valamint a kettosadagolás-érzékelésnek köszönhetoen gyors és gondmentes szkennelést biztosít.

A Document Capture Pro megkönnyíti a szkenner integrálását dokumentumkezelo rendszerekbe, így felgyorsítja a munkát, és lehetové teszi a felhasználók számára, hogy a beolvasott adatot gyakorlatilag bármilyen dokumentumtároló vagy -kezelo rendszerben rögzítsék, átalakítsák és terjesszék.

A szkenner és funkciói a külön megvásárolható hálózaticsatlakozó-panel segítségével több felhasználó között is megoszthatók. A hálózaticsatlakozó-panel és a Document Capture Pro megoldásai lehetové teszik a felhasználók számára, hogy kihasználják az azonnali lapolvasási funkciók elonyeit, valamint a lapolvasási funkciók testre szabhatóságát, például a ?szkennelés e-mailbe? vagy a ?szkennelés Microsoft SharePoint helyre muveleteket is. E funkcióknak hála a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetok, mely segít a készülék felhasználók általi elfogadásában, és szükségtelenné teszi a betanítást.


* Az ENERGY STAR minosítés csak a hálózati funkcióval nem ellátott készülékekre vonatkozik a hálózaticsatlakozó-panel nélküli használatkor