Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

EPSON Workforce DS-6500N

Hálózatba kötheto A4- es szkenner automata lapadagolóval


Ez az A4-es szkenner kielégíti minden olyan vállalat igényeit, ahol dokumentumok megbízható és sokoldalú szkennelésére, átalakítására van szükség a dokumentumok elektronikus archiválásához és terjesztéséhez.


Nagy szkennelési sebesség: Akár 25 oldal/perc / 50 kép/perc sebesség

Automata lapadagoló: Nagy kapacitású, 100 lapos automata lapadagoló

Problémamentes: Dupla lapadagolás-érzékelo

Hálózatba kötheto:
Hálózati interfész panel

?Push scan? funkciók:
Egyszeru egygombos szkennelés*


A percenként akár 25 oldal szkennelésére képes Epson WorkForce DS-6500N hatékony és problémamentes szkennelést biztosít 100 lapos automata lapadagolójának, egymenetes duplex szkennelési funkciójának és dupla lapadagolás-érzékelojének köszönhetoen. Ezenkívül a Document Capture Pro szoftverrel elérheto ? szkennelés? funkciók* még nagyobb termelékenységet tesznek lehetové.

Az Epson Document Capture Pro leegyszerusíti a nagy sebességu szkennelés integrálását a dokumentumkezelo rendszerbe, így a munkafolyamat felgyorsítása mellett lehetové teszi a szükséges dokumentumok szkennelését, átalakítását és szétküldését szinte bármilyen dokumentumtárba vagy dokumentumkezelo rendszerbe.

Az Epson WorkForce DS-6500N és funkciói megoszthatók több felhasználó között a beépített hálózati interfész panel segítségével. A hálózati interfész panel a Document Capture Pro megoldással együtt lehetové teszi a ?push scan? funkciók használatát, valamint a ?szkennelés? típusú parancsok, azaz többek között a szkennelés e-mailbe és a szkennelés Microsoft SharePoint alkalmazásba funkciók testreszabását. Növelheti a termelékenységet a ?push scan" funkciók használatával.
Ezek a funkciók könnyen elvégezhetové teszik a bonyolult feladatokat, növelik a felhasználók elégedettségét és szükségtelenné teszik a betanítást.

Az Epson ReadyScan LED technológia megszünteti a bemelegedési idot, garantálja a higanymentességet és csökkenti az energiafogyasztást. Ezek az elemek egy környezetbarát berendezést alkotnak irodája számára.


* Beolvasás e-mailbe, SharePoint szolgáltatásba, nyomtatóra, internetes mappákba, hálózati mappákba, Google Docs szolgáltatásba