Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

EPSON Workforce DS-6500

Nagy teljesítményu A4-es síkágyas szkenner automata lapadagolóval


Ez az A4-es szkenner kielégíti minden olyan vállalat igényeit, ahol dokumentumok megbízható és sokoldalú beolvasására, átalakítására van szükség a dokumentumok elektronikus archiválásához és terjesztéséhez.


Duplex szkennelés: Mindkét oldal szkennelése egy menetben

Nagy szkennelési sebesség: Akár 25 oldal/perc / 50 kép/perc sebesség

Automata lapadagoló: Nagy kapacitású, 100 lapos automata lapadagoló

Hálózatba kötheto: Opcionális hálózati interfész panel

Környezetbarát: ENERGY STAR-tanúsítvány **


A percenként akár 25 oldal szkennelésére képes Epson WorkForce DS-6500 hatékony és problémamentes beolvasást biztosít 100 lapos automata lapadagolójának, egymenetes duplex szkennelési funkciójának és dupla lapadagolás-érzékelojének köszönhetoen. Ezenkívül a Document Capture Pro szoftverrel elérheto ?szkennelés? funkciók* még nagyobb termelékenységet tesznek lehetové.

Az Epson Document Capture Pro szoftver leegyszerusíti a nagy sebességu szkennelés integrálását a dokumentumkezelo rendszerbe, így a munkafolyamat felgyorsítása mellett lehetové teszi a szükséges dokumentumok szkennelését, átalakítását és szétküldését szinte bármilyen dokumentumtárba vagy dokumentumkezelo rendszerbe.

A szkenner és funkciói megoszthatók több felhasználó között az opcionális hálózati interfész panel segítségével. A hálózati interfész panel a Document Capture Pro megoldással együtt lehetové teszi a ?push scan? funkciók használatát, valamint a ?szkennelés? típusú parancsok, azaz többek között a szkennelés e-mailbe és a szkennelés Microsoft SharePoint alkalmazásba funkciók testreszabását. Ezek a funkciók könnyen elvégezhetové teszik a bonyolult feladatokat, növelik a felhasználók elégedettségét és szükségtelenné teszik a betanítást.

Az Epson Readyscan LED technológia megszünteti a bemelegedési idot, garantálja a higanymentességet és csökkenti az energiafogyasztást. A szkenner ENERGY STAR-minosítéssel** is rendelkezik, ami a fenti tulajdonságaival együtt egy környezetbarát berendezést alkot az iroda számára.


*. Beolvasás e-mailbe, SharePoint szolgáltatásba, nyomtatóra, internetes mappákba, hálózati mappákba, Google Docs szolgáltatásba

**. Csak ENERGY STAR-minosítésu, nem hálózatba kapcsolt modellek, hálózati interfész panel használata nélkül