Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

EPSON Workforce DS-5500N

Nagy teljesítményu A4-es síkágyas szkenner


Az Epson WorkForce DS-5500N A4-es síkágyas szkenner ideális vállalkozások számára, ahol dokumentumok könnyu szkennelésére és átalakítására van szükség, a szkenner kiváló minoségu CCD technológiájának, és az Epson Scan valamint a Document Capture Pro szoftverekkel elérheto nagy teljesítményu képalkotási funkcióinak köszönhetoen. A beépített hálózati interfész panel segítségével a szkenner megosztható több felhasználó között.


Minoségi eredmények: Kiváló minoségu CCD technológia

Nincs bemelegedési ido: ReadyScan LED az azonnali szkenneléshez

Hálózatba kötheto: Beépített hálózati interfész panel

?Push scan? funkciók: Egyszeru egygombos szkennelés*

Könnyen integrálható: TWAIN és ISIS támogatás


A készülék dokumentumok egyedi szkennelésére lett tervezve, és ideálisan használható minden olyan speciális szkennelési feladatra, mint például fuzött anyagok és vastag vagy sérülékeny dokumentumok szkennelése. A szkenner könnyen integrálható vertikális alkalmazásokba a TWAIN, ISIS and WIA támogatásnak, illetve a Document Capture Pro szoftvernek köszönhetoen.

A kiváló szkennelési minoséget a CCD technológia és az olyan innovatív képalkotási funkciók, mint a könyveknél használható kötési korrekció, illetve a továbbfejlesztett színkezelést lehetové tévo Epson Scan biztosítják. Ezenkívül az Epson Document Capture Pro szoftver megkönnyíti a beszkennelt adatok kezelését még az átalakításuk, és szinte bármilyen dokumentumtárba vagy dokumentumkezelo rendszerbe történo szétküldésük elott.

A szkenner és funkciói megoszthatók több felhasználó között a beépített hálózati interfész panel segítségével. A hálózati interfész panel a Document Capture Pro megoldással együtt lehetové teszi a ?push scan? funkciók használatát, valamint a ?szkennelés? *1 típusú parancsok, azaz többek között a szkennelés e-mailbe és a szkennelés Microsoft SharePoint? alkalmazásba funkciók testreszabását*2. Ezek a funkciók könnyen elvégezhetové teszik a bonyolult feladatokat, növelik a felhasználók elégedettségét és szükségtelenné teszik a betanítást.

Az Epson Readyscan LED technológia megszünteti a bemelegedési idot, garantálja a higanymentességet és csökkenti az energiafogyasztást. Ezek az elemek együtt egy környezetbarát berendezést alkotnak.


1. Szkennelés e-mailbe, SharePoint szolgáltatásba, nyomtatóra, internetes mappákba, hálózati mappákba, Google Docs szolgáltatásba